Sliderimage1
Sliderimage2

Vlierbaan 11

2908 LR Capelle aan den IJssel

Maak kennis met Sizo Buitenreclame

De juiste uitstraling van een organisatie is van levensbelang en de indruk van de klant moet goed zijn. Hij moet overtuigen, bevestigen en soms zelfs verpletteren. Sizo in Capelle aan den IJssel ondersteunt een merk of product door het van een uniforme en herkenbare signing te voorzien. Van ontwerp tot en met de feitelijke implementatie. Sizo neemt de klant letterlijk alles uit handen. Wij bedenken en ontwerpen, maar zorgen bovenal voor een perfecte uitvoering. Of het nu gaat om een vergunningaanvraag of om het reguliere onderhoud, wij zijn flexibel en veelzijdig. Als één van de grootste signing bedrijven in Nederland, adviseren wij organisaties in heel Europa over effectieve instore en outdoor reclame. En hebben ons daarom gespecialiseerd in de projectmatige aanpak van in- en outdoor signing.

Sizo verzorgt niet voor niets de totale visuele aankleding van diverse grote winkelketens

(onder andere MediaMarkt, Decathlon, Leen Bakker, Kruitvat, T-Mobile, Groenrijk, Plus en Praxis). Wij doen dat full service en allemaal in eigen huis. Van ontwerp, printen, snijden, fabricage tot monteren. Onze uitgebreide ervaring met praktisch alle soorten van signing geeft de zekerheid die nodig is bij de realisatie van de beste oplossing tegen de scherpste prijs.

Zo kunnen wij bijvoorbeeld een ruimte een totaal andere uitstraling geven door de wanden te voorzien van een passende afbeelding. Bezoekers of klanten worden direct in de gewenste sfeer gebracht. Het effect is helemaal fantastisch wanneer de afbeelding van wand tot wand en van vloer tot plafond loopt. Door de nieuwste printtechnieken kan een afbeelding groot worden geprint op verschillende materialen. Op doek maar ook op kunststof of zelfs op hout. Door slimme montagetechnieken kan de afbeelding echt van wand tot wand worden geplaatst.

De auto’s van een bedrijf bieden een uitgelezen kans om voor het bedrijf te laten communiceren. Ze brengen de reclameboodschap overal. Wij ontwerpen en monteren beletteringen van personen- en vrachtwagens. Desgewenst op locatie. Sizo draait haar hand niet om voor omvangrijke wagenparken en scherpe deadlines. De technische mogelijkheden zijn legio. Van zeildoeken op vrachtwagencombinaties tot carwrapping en tijdelijke promo-acties. We hebben alles in huis om het perfecte resultaat te bereiken.

De mogelijkheden bij Sizo zijn vrijwel onbeperkt en uiteindelijk is er voor de klant maar één ding van belang; een verrassend goed eindresultaat!

Sizo Buitenreclame is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via de buttons onderin.

Kiest u voor Sizo Buitenreclame B.V., dan kiest u voor de zekerheid van een door SIBON Erkend Signbedrijf. Dit keurmerk is uw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel, Gouda, Haastrecht, Stolwijk, Vlist, Polsbroek, Schoonhoven, Groot-Ammers, Bleskensgraaf, Lekkerkerk, Streefkerk, Nieuw-Lekkerland, Alblasserdam, Krimpen aan de Lijk, Kinderdijk, Schiedam, Vlaardingen, Berkel en Rodenrijs, Moordrecht, Rhoon