Sliderimage1
Sliderimage2

Nagelpoelweg 62b

7333 NZ Apeldoorn

Steneker Reclame, al meer dan 30 jaar een begrip!

Begonnen in 1983 als eenmanszaak, is Steneker Reclame in Apeldoorn in ruim 30 jaar uitgegroeid tot een full-service signbedrijf. En hier zijn we trots op! Onze werkplaats kenmerkt zich door een ogenschijnlijk chaotische drukte, waar prachtige producties tevoorschijn komen.

Ons machinepark bestaat uit grootformaat snijplotters en onder andere de nieuwste milieuvriendelijke latexprinter met een printbreedte van maar liefst 150 cm.

Bij Steneker Reclame vindt u ouderwets ambacht hand in hand met de modernste ontwikkelingen op het gebied van signmaking, met als specialisme autoreclame.

Bent u op zoek naar dè reclame-uiting voor uw voertuig, winkel of evenement, neem dan contact met ons op voor een passende oplossing.

Wij zijn sterk in de productie van enkele stuks binnen- of buitenreclame en combineren het ouderwetse ambacht met een goed geoutilleerde werkplaats. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en alle reclamewensen drie dimensionaal vorm geven.

Naast moderne computers bevat ons machinepark grootformaat snijplotters. Ook vindt men bij ons onder andere de nieuwste milieuvriendelijke grootformaat latexprinter. Daarmee kunnen wij duurzame zelfklevende folies en ook bisonyl van full color afbeeldingen voorzien.

Belettering en carwrappen

Ons hart ligt bij belettering en carwrappen: van scooter en brommobiel via personenauto’s naar vrachtwagens. Zelfs vliegtuigen zijn door ons beplakt. En, niets is te groot of te klein.
Ook voor reclameborden, bijvoorbeeld langs sportvelden, gemonteerd aan een gevel of in een frame geplaatst (eventueel in een plantsoen of tuin) gaan wij de uitdaging aan.
Steneker Reclame kan zelfs platen maken voor lichtbakken/lichtreclame. Dit laatste is een specialisme op zich, want er kan dan gespeeld worden met de effecten van wel of niet lichtdoorlatende (kleuren) folie.
En voor stickers halen wij onze neus ook niet op. Geprint op zelfklevend vinyl, contourgesneden en leverbaar vanaf 1 tot ….stuks.
Waar wij goed in zijn, wordt onderaan met de buttons eenvoudig weergegeven.

Voor een goede samenwerking tussen opdrachtgever en signbedrijf is wederzijds vertrouwen van groot belang. Zomaar een offerte uitbrengen is niet onze handelswijze. Wij maken graag eerst met elkaar kennis. Vervolgens komen wij naar idee en wensen van de klant met een spetterend ontwerp en uitvoering!

Stekener Reclame is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via een van de buttons onderin.

Kiest u voor Steneker Reclame v.o.f., dan kiest u voor de zekerheid van een door SIBON Erkend Signbedrijf. Dit keurmerk is uw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deventer, Twello, Wilp, Epe, Ernst, Uddel, Garderen, Wenum-Wiesel, Ugchelen, Beekbergen, Hoenderloo, Loenen, Eerbeek, Harskamp, Zuthpen, Brummen, Teuge, Klarenbeek, Wilp-Achterhoek, Radio Kootwijk, Oostdorp, Assel, Terwolde, Diepenveen, Vaassen, Nijbroek