Sliderimage1
Sliderimage2

Dwarsdijk 8a

3945 LC Cothen

Sterk Decoratie is een beletteringsbedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren van belettering en bewegwijzering voor musea.

Met als uitgangspunten kwaliteit en flexibiliteit, verzorgt Sterk Decoratie al ruim twintig jaar belettering en aankleding voor standbouw, musea en winkel- of kantoorpanden. We leveren museale producten van hoge kwaliteit, zoals zaalteksten en tekstbordjes, maar ook fullcolorprints, themabehang en gevelbelettering.

Vakkundig en altijd met het grootste plezier. Het team van Sterk Decoratie is klein en dat maakt onze betrokkenheid juist zo groot. Vanaf het eerste contact denken we met u mee over de beste invulling van uw opdracht. Hoe ziet de locatie er uit? Wat is het doel van de belettering? Waar komt deze te hangen en hoe lang moet die meegaan? Welke materialen passen daar het beste bij? Hoe kunnen we de decoratie het beste monteren? Van idee tot realisatie kunt u bouwen op Sterk. Niet alleen voor het juiste advies en een hoogwaardig eindproduct, maar ook voor creativiteit en het nakomen van beloftes. We leveren op tijd en voor de afgesproken prijs. Zonder daarbij in te boeten op de kwaliteit, want die staat bij ons voorop.

Na een dag hard werken hebben we weer een deadline gehaald en mooie dingen gemaakt. En daar word je blij van!

Neem gerust een kijkje op onze website!

Sterk Decoratie is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via de buttons onderin.

Kiest u voor Sterk Decoratie, dan kiest u voor de zekerheid van een door SIBON Erkend Signbedrijf. Dit keurmerk is uw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Achterveld, Acquoy, Amerongen, Amersfoort, Asch, Asperen, Austerlitz, Beesd, Beneden-Leeuwen, Beusichem, Bilthoven, Bosch en Duin, Bunnik, Buren, Buurmalsen, Culemborg, De Bilt, De Glind, De Klomp, Deil, Den Dolder, Doorn, Dreumel, Driebergen-Rijsenburg, Echteld, Eck en Wiel, Ederveen, Elst Ut, Enspijk, Erichem, Est, Everdingen, Geldermalsen, Gellicum, Groenekan, Hagestein, Hei- en Boeicop, Hoef en Haag, Houten, Huis ter Heide, IJsselstein, IJzendoorn, Ingen, Kapel Avezaath, Kapel-Avezaath, Kerk-Avezaath, Kesteren, Langbroek, Leerdam, Leersum, Leusden, Lexmond, Lienden, Maarn, Maarsbergen, Maurik, Meteren, Neerijnen, Nieuwegein, Ochten, Odijk, Ommeren, Ophemert, Opijnen, Ossenwaard, Overberg, Ravenswaaij, Renswoude, Rhenen, Rhenoy, Rijswijk (GLD), Rumpt, Schalkwijk, Scherpenzeel, Schoonrewoerd, Soest, Soesterberg, Stoutenburg, 't Goy, Tiel, Tricht, Tull en 't Waal, Utrecht, Varik, Veenendaal, Vianen, Waardenburg, Wadenoijen, Wamel, Werkhoven, Wijk bij Duurstede, Woudenberg, Zeist, Zennewijnen, Zijderveld, Zoelen, Zoelmond