Sliderimage1
Sliderimage2

Hastelweg 258

5652 CN Eindhoven

Stickers maken, dat is ons vak!

Elke dag levert Sticker Company perfecte sticker oplossingen op maat. Onze vakmensen en productiemedewerkers (stick-aholics) streven daarom naar de hoogste kwaliteit. De digitale machine operators zijn ervaren grafische vakmensen die altijd de perfecte print leveren. We bieden nu ook online standaard stickers aan, hiermee kunt u snel bestellen. Chat anders ook online met onze salesmedewerkers en vraag naar de nieuwste toepassingen.

Ons productie- en salesteam van ervaren vakmensen werkt al ruim 25 jaar in het sticker- en sign-marktsegment van de grafische industrie. Maar we zijn ook professionele partner voor vele drukkerijen, vormgevers, designers en marketeers en reclamebureaus. Stickers kopen en produceren in samenwerking met Sticker Company is dus zeker een goede keuze!

U begrijpt al: stickers maken is maatwerk!

Sticker Company is specialist en producent op het gebied van o.a. raamstickers. Wij hebben de kennis en kunde in huis om u een groot assortiment raamstickers, raamfolies en andere transparante klevende materialen aan te kunnen bieden. Wanneer u raamstickers gaat bestellen bespreken wij alle mogelijkheden met u. Wij kunnen bijvoorbeeld dubbelzijdige raamstickers maken die zowel aan de binnen- als aan de buitenkant van het glas kunnen worden geplaatst. Deze stickers kunnen statisch, permanent of met afneembare lijmlagen worden geleverd. U kiest daarbij voor een transparante of witte basis van het product. Op verzoek kunnen wij ook de raamsticker voor u aanbrengen. Samen kunnen we tot een passend ontwerp komen! Dit is slechts één soort uit ons grote assortiment, vraag naar de mogelijkheden voor uw toepassing.

Meer dan Vanzelfklevend in printen en plakken!

Neem gerust een kijkje op onze website!

StickerCompany is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via de buttons onderin.

Kiest u voor StickerCompany, dan kiest u voor de zekerheid van een door SIBON Erkend Signbedrijf. Dit keurmerk is uw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sint-Oedenrode, Boskant, Nijnsel, Mariahout, Lieshout, Beek en Donk, Best, Batadorp, Son en Breugel, Nuenen, Helmond, Stiphout, Zijtaart, De Laren, Koks, Valkenswaard, Westerhoven, Bergeijk, Loo, Leende, Sterksel, Strabrecht, Heeze, Soerendonk, Someren, Moorsel, Mierlo, Lierop, Knegsel, Veldhoven, Meerven, Wintelre, Hapert, Waalre