Sliderimage1
Sliderimage2

Industrieweg 36a

2382 NW Zoeterwoude

Reclame die eruit springt

De mooiste eerste indruk maakt u samen met Studio Scherp.

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden en u krijgt maar één kans om een eerste indruk te maken. Die twee waarheden vormen de basis van al onze activiteiten. De eerste kennismaking met uw klant of prospect moet direct raak zijn. Wij bieden u graag de visuele ondersteuning om daar in te slagen.

Of het nu gevelreclame, autobelettering of een billboard betreft, wij zorgen ervoor dat uw bedrijf altijd een verpletterende indruk achterlaat. Een professionele uitstraling, die nog lang blijft hangen en waarmee u precies het imago overbrengt dat bij uw bedrijf en dienstverlening past.

Effectieve beeldtaal is een vak apart. Al ruim zeventig jaar tonen wij aan dat wij als geen ander uw boodschap kunnen overbrengen. In de stijl die bij u past en altijd met uw commercieel succes als uitgangspunt.

Studio Scherp is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Nieuwsgierig? Neemt u contact met ons op via de buttons onderin.

Maak kennis met Studio Scherp en ontdek wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen.

Kiest u voor Studio Scherp B.V., dan kiest u voor de zekerheid van een door SIBON Erkend Signbedrijf. Dit keurmerk is uw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Aarlanderveen, Abbenes, Alphen aan den Rijn, Beinsdorp, Benthuizen, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Bodegraven, Boskoop, Buitenkaag, Burgerveen, De Zilk, Delfgauw, Delft, Gelderswoude, Gouda, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Hillegom, Hoofddorp, Hoogmade, Kaag, Katwijk, Koudekerk aan den Rijn, Kudelstaart, Leiden, Leiderdorp, Leidschendam, Leimuiden, Leimuiderbrug, Lisse, Lisserbroek, Moerkapelle, Moordrecht, Nieuwe Wetering, Nieuwkoop, Nieuwveen, Nieuw-Vennep, Noorden, Noordwijk, Noordwijkerhout, Nootdorp, Oegstgeest, Oud Ade, Oude Wetering, Pijnacker, Reeuwijk, Rijnsaterwoude, Rijnsburg, Rijpwetering, Rijsenhout, Rijswijk, Roelofarendsveen, Rotterdam, Sassenheim, 's-Gravenhage, Ter Aar, Valkenburg, Voorburg, Voorhout, Voorschoten, Vrouwenakker, Waddinxveen, Warmond, Wassenaar, Weteringbrug, Woubrugge, Zevenhoven, Zevenhuizen, Zoetermeer, Zoeterwoude, Zwaanshoek, Zwammerdam

Nieuws uit de signsector

Studio Scherp collage Swetterhage

Decoreren met folie

Hoe mooi kan een wachtruimte of gang binnen een zorginstelling zijn na het aanbrengen van een vrolijke decoratie. Hoe mooi kan een vloer worden die voorzien is van een print welk doorloopt op de wand(en) en daardoor een enorm ruimtelijk effect geeft! Ook voeren wij een folie geschikt om buiten te gebruiken ter decoratie. Denk aan een ‘zebrapad’ op straat bij een opening van een nieuwe winkel….Dan trekt u zeker aandacht! Heeft u zelf een goed, leuk en decoratief idee, dan werken wij dit graag uit en zetten dit voor u in een presentatie zodat u visueel ziet wat er ontstaat na montage. Legio mogelijkheden en toepassingen en die komen wij u graag laten zien.

Lees meer > 27 juni 2017 | 8:11
Studio Scherp zon- en warmtewerende folie

Zon- en warmtewerende folie

Kantoorpanden & Bedrijfshallen Niet alleen voor ramen van uw pand maar bijvoorbeeld ook dakkoepels laten veel warmte door. Om dit tegen te gaan kunt u deze voorzien van zonwerende of warmtewerende folie. Zon & Warmtewerende folie  De folies worden gefabriceerd uit polyester die opgebouwd is door diverse deklagen ‘metalen’. Deze metalen kunnen tot 95% (praktisch 100%) van het infrarood licht buiten houden. Dit afhankelijk van uw wensen. Door het infrarood licht buiten te houden kan het rendement oplopen naar een daling van 3 tot 8 graden Celsius. Onderschat is dat uw klimaat apparatuur veel minder gebruikt word en u dus met een besparing te maken heeft! Voordelen van gebruik:  – Een gezonde temperatuur in kantoor of bedrijfshal – Energiebesparing, renderen...

Lees meer > 27 juni 2017 | 8:11
Studio Scherp, peesdoeken

Peesdoeken, eindeloos variëren

Door het monteren van een speciaal aluminium frame en deze te voorzien van een doek kunnen wij uw ruimte een metamorfose geven. Het doek wordt voorzien van een siliconen pees die wij in het aluminium frame ‘spannen’. Het grote voordeel van deze (onzichtbare) montage is dat het doek snel en eenvoudig gewisseld kan worden. Op deze manier kunt u thematisch, actiematig of seizoen gebonden in een handomdraai blijven variëren! Geluiddempend Het frame kan ook worden opgevuld met akoestisch dempend materiaal, zodat galmend geluid in de ruimte geminimaliseerd wordt. Verlicht Laat uw boodschap nog meer opvallen doormiddel van een verlichte versie van dit handige frame. Deze variant wordt uitgelicht door energie zuinige leds. Het beeld kan een aangeleverde foto of bestand zijn, maar wij kunn...

Lees meer > 27 juni 2017 | 8:09