Sliderimage1
Sliderimage2

Moorland 4

5688 GA Oirschot

Studio Schoot. Die maken mooie dingen

Mooie dingen maken. Dat doen we bij Studio Schoot. Voor scholen, bedrijven, architecten, winkelcentra, standbouwers, projectontwikkelaars, interieurbureaus en nog veel meer opdrachtgevers.

Mooie dingen die de juiste sfeer creëren en zorgen voor een goed gevoel bij klanten, medewerkers of bezoekers. Mooie dingen die bedrijven of organisaties onderscheidend, herkenbaar en vindbaar maken. Op de kaart zetten. En daarmee bijdragen aan hun succes.

Wij scheppen er plezier in om samen keihard te werken naar kwaliteit. Om onze klanten net zo enthousiast te maken als wij zijn. Ze keer op keer te verrassen met creatieve oplossingen, producten en diensten, gericht op visuele communicatie. Gericht op sign & print.

Als ‘3M Select Graphic Provider Silver’ zijn wij aangesloten bij een selecte club verwerkers van diverse kwaliteitsmaterialen en hoogwaardige folies. Voor de advisering over en de verwerking van deze materialen zijn onze medewerkers uitvoerig getraind en opgeleid om er zorg voor te dragen dat in de keten van productie tot eindproduct alle schakels sterk zijn, met een uitstekend eindresultaat als gevolg.

Wij printen op de HP360 en de DURST Picto RHO 160.

Neem gerust een kijkje op onze website, hierop staan al onze producten en diensten. Wij maken graag een afspraak met u, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Studio Schoot is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact met ons op via de buttons onderin.

 

Kiest u voor Studio Schoot B.V., dan kiest u voor de zekerheid van een door SIBON Erkend Signbedrijf. Dit keurmerk is uw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vught, Cromvoirt, Biezenmortel, Udenhout, Oisterwijk, Moergestel, Gemonde, Schijndel, Liempde, Boskant, Sint Oedenrode, Nijnsel, Esch, Haaren, Helvoirt, Boxtel, Schijndel, Veldhoven, Knegsel, Steensel, Waalre, Eindhoven, Meerven, Vessem, Nuenen, Eeneind, Geldrop, Bladel, Reusel, Mierde, Westerhoven, Valkenswaard, Wintelre, De Hoek

Gerealiseerde projecten: