Sliderimage1
Sliderimage2

Twentelaan 1

7609 RE Almelo

Succes Signs B.V. krijgt Erkenning Signbedrijf

Na het succesvol doorlopen van de selectieprocedure heeft Succes Signs B.V. te Almelo van SI’BON, de organisatie voor binnen- en buitenreclame, het keurmerk Erkend Signbedrijf gekregen. Deze erkenning draagt bij aan de identiteit en herkenbaarheid van Succes Signs B.V. binnen de branche. Als signbedrijf is Succes Signs B.V. een specialist in (bedrijfsmatige) autobelettering, carwrapping, windowtinten, Xpel PPF installaties, fleetmarking voor grote wagenparken en huisstijlimplementatie. Het erkende signbedrijf verzorgt het gehele traject van ontwerp, productie tot aan de uitvoering.

Getoetst is of Succes Signs B.V. uitsluitend werkt met kwalitatief goede materialen, moderne apparatuur en over gedegen opgeleid en vakbekwaam personeel beschikt. In dit geheel dient het keurmerk van SI’BON gezien te worden als kwaliteitsmerk voor opdrachtgevers en versterkt het de relatie tussen de klant en het signbedrijf.

“Voor Succes Signs B.V. betekent aansluiting bij SI’BON deel uitmaken van een organisatie. Wij houden elkaar onderling op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen”, zo vertelt de heer Kuipers eigenaar van Succes Signs B.V.. “We kunnen elkaar steun bieden bij het naar buiten treden en kunnen door samenwerking landelijk opereren. Maar niet alleen voor onszelf is deze certificering belangrijk. Opdrachtgevers weten dat zij bij een SI’BON erkend bedrijf zeker kunnen zijn van een vakkundig resultaat. En mocht er toch een geschil ontstaan, bemiddelt SI’BON tussen opdrachtgever en bedrijf. De opdrachtgever krijgt dus te allen tijde de service en de zekerheid die zij verwacht”. de heer Kuipers is er van overtuigd dat bedrijven met de SI’BON erkenning de toekomst hebben.

SI’BON verstrekt een kwaliteitslabel aan het signbedrijf, waardoor de klant in de gelegenheid wordt gesteld het echte signbedrijf te onderscheiden van bedrijven die het met de kwaliteit niet zo nauw nemen. Het door SI’BON erkende signbedrijf is een professionele partner voor reclame en decoratie.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via een van de buttons onderin.

Kiest u voor Succes Signs B.V., dan kiest u voor de zekerheid van een door SIBON Erkend Signbedrijf. Dit keurmerk is uw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Aadorp, Agelo, Albergen, Almelo, Ambt Delden, Beerzerveld, Bentelo, Borne, Bornerbroek, Bruinehaar, Daarle, Daarlerveen, Delden, Den Ham, Deurningen, Diepenheim, Enschede, Enter, Fleringen, Geerdijk, Geesteren, Goor, Haarle, Harbrinkhoek, Hellendoorn, Hengelo, Hengevelde, Hertme, Holten, Kloosterhaar, Langeveen, Mander, Manderveen, Mariënberg, Mariaparochie, Markelo, Nijverdal, Notter, Nutter, Oldenzaal, Ootmarsum, Oud Ootmarsum, Reutum, Rijssen, Rossum, Saasveld, Sibculo, Tubbergen, Vasse, Vriezenveen, Vroomshoop, Weerselo, Westerhaar-Vriezenveensewijk, Wierden, Zenderen, Zuna