Sliderimage1
Sliderimage2

Sportstraat 6

6466 AW Kerkrade

Sync Signing is een grafisch bedrijf in Kerkrade. Wilt u opvallen met uw bedrijfsnaam en de aandacht trekken met kwalitatief goede communicatie-uitingen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Sync Signing heeft grafisch alles in huis. Wij hebben specialisten in dienst met jarenlange ervaring, naast een eigen ontwerpafdeling en een uitgebreid sign-machinepark:

• Rolprinter Mutoh en 6000 S;
• Vlakbedprinters: Arizona 2280 en Durst;
• Grootste formaat Zünd snijtafel (met vele tools);
• Laminatoren;
• 25 meter lange Bürkle UV-lakstraat om uw geprinte paneel- en geprint plaatwerk te kunnen veredelen voor interieurbouw / renovatiewerk. In deze vorm van veredeling zijn we uniek in het land. 

Bij Sync Signing zoeken we het persoonlijk contact. Wij maken graag kennis met onze opdrachtgevers zodat we de wensen duidelijk in kaart kunnen brengen en mee kunnen denken. Dat stelt ons in staat om een passende oplossing voor te stellen. 

Neem gerust een kijkje op onze website, www.synckleurt.nl, daar vindt u informatie over alle producten en mogelijkheden. Ook ziet u daar voorbeelden van door ons gerealiseerde projecten.

Sync Signing is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via een van de buttons onderin.

Kiest u voor Sync Signing, dan kiest u voor de zekerheid van een door SIBON Erkend Signbedrijf. Dit keurmerk is uw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Amstenrade, Baneheide, Banholt, Beek, Bemelen, Berg en Terblijt, Beutenaken, Bingelrade, Bocholtz, Brunssum, Doenrade, Elkenrade, Epen, Eygelshoven, Eys, Geleen, Gulpen, Heerlen, Heijenrath, Hoensbroek, Hulsberg, Ingber, Jabeek, Kerkrade, Klimmen, Landgraaf, Lemiers, Maastricht-Airport, Margraten, Mechelen, Merkelbeek, Mheer, Munstergeleen, Noorbeek, Nuth, Oirsbeek, Puth, Ransdaal, Reijmerstok, Scheulder, Schimmert, Schin op Geul, Schinnen, Schinveld, Simpelveld, Sittard, Slenaken, Spaubeek, Sweikhuizen, Ulestraten, Vaals, Valkenburg, Vijlen, Voerendaal, Walem, Wijlre, Wijnandsrade, Windraak, Wittem


Nieuws uit de signsector

Signmeeting in België

Erkend Signbedrijf Expo-Etcetera was op 23 mei het gastbedrijf voor de meeting aangesloten bedrijven in België. Eigenaar Guy Roelants en zijn team konden vol trots de gasten in hun nieuwe pand ontvangen, dat amper een paar maanden geleden in gebruik is genomen. Prachtige ruimten en fraai ingericht. De aanvang van deze bijeenkomst was wat eerder in de middag zodat de deelnemers de files voor konden zijn. Dat werkte goed en dus zullen wij ook bij een volgend event de aanvangstijd op 16.30 uur vasthouden. Tijdens de rondleiding konden de aanwezigen ervaren dat bij Expo-Etcetera de focus ligt op displays, presentatiewanden en modulaire beursstands waarbij voornamelijk met textiel en aluminium frames wordt gewerkt. Sublimatie is daarvoor de ideale techniek en het bedrijf heeft daarvoor printer...

Lees meer > 11 juni 2019 | 14:14

Las Vegas

In de week van Pasen zijn we vanuit SI’BON met 19 deelnemers op studiereis geweest naar Las Vegas. Naast het bezoek aan de ISA Internationaal Sign Expo en het signbedrijf Yesco, het grootste signbedrijf van Amerika met in totaal 1500 medewerkers (vestiging Las Vegas heeft 500 employees), hebben de deelnemers indrukken gekregen van een grootse amusementsindustrie waarin signing een belangrijk aandeel heeft in het succes. Misschien van even zo grote waarde was het om als groep vakmensen in een ongedwongen sfeer samen ‘sign’ te beleven en de ervaringen daarin te delen, waardoor er kan worden teruggekeken op een interessante netwerkweek. Volgend jaar een andere studiereis op het programma!

Lees meer > 13 mei 2019 | 10:08

Sign & Print Expo

Eind maart hebben wij vanuit SI’BON mogen deelnemen aan de Sign & Print Expo in Gorinchem, de opvolger van de Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign. Een nieuwe formule waarbij afscheid is genomen van het grafische, maar die met sign & print een zeer complete indruk maakte. Zondermeer een bezoek waard, werd door de vele bezoekers bevestigd. SI’BON stond prominent in het eerste hoofdpad. Extra reclame kregen we doordat veel aangesloten leveranciers bij SI’BON het schild (bij een aantal zelfs wel twee schilden) op de wand van de standruimte hadden geplaatst. Dit bevestigde dat SI’BON samen met de aangesloten leveranciers voor de signbranche staan. Dank aan alle leveranciers voor die promotie.

Lees meer > 16 april 2019 | 8:35

VCA-cursus op 9 mei

Zoals bekend mag zijn, druppelen de aanvragen voor deelname aan een VCA-cursus het hele jaar door binnen. Zijn er zo’n 10 cursisten aangemeld, dan kan de trainingsdag met aan het eind deelname aan een officieel examen, op de agenda worden geplaatst. Wil iemand een VCA-VOL-cursus volgen dan kan dat op dezelfde dag; de persoon legt dan wel een ander examen af. De cursus duurt dus maar één dag; elke cursist kan zich eventueel wel extra voorbereiden door het maken van proefexamens. Interesse, meld dit via het secretariaat.

Lees meer > 15 april 2019 | 15:01

Bijzondere aangesloten leveranciers

Ook deze maand hebben diverse nieuwe bedrijven zich bij SI’BON aangemeld. Een vijftal signbedrijven (waarvan één gevestigd in België) en een aantal leveranciers (waarvan ook één gevestigd in België). Vanuit de organisatie zijn wij enthousiast over deze ontwikkeling, want met meer partijen kunnen wij in de signsector uiteindelijk ook meer bereiken. Elk toekomstig Erkend Signbedrijf wordt op het afgesloten deel van sibon.nl en sibon.be voorgesteld, zodat alle aangesloten bedrijven er kennis van krijgen en op basis daarvan kunnen balloteren. Van de aangesloten leveranciers vermelden wij alleen de algemene gegevens, met de gedachte dat iedereen de leveranciers wel kent. Overigens krijgt elke aangesloten leverancier op het afgesloten deel een eigen pagina waar zij al haar producten en d...

Lees meer > 15 april 2019 | 14:46

Docenten in training

In de komende twee weken nemen 17 docenten van MBO-signmakeropleidingen de moeite om naar het hoofdkantoor van Avery Dennison in Oegstgeest te reizen voor een speciale kennis- & vaardigheidstraining folieverwerken. Een initiatief vanuit de organisaties SI’BON en de VSBN om de docenten in sign in de gelegenheid te stellen meer kennis van ons vakgebied te verkrijgen zodat zij optimaal voorbereid voor de klas kunnen staan. Voor deze training stelt Avery Dennison haar trainingsfaciliteit beschikbaar, hebben wij Spandex Benelux B.V. bereid gevonden op te treden als sponsor en dragen de VSBN en SI’BON de rest van de kosten. De intentie is om samen met de leveranciers ook trainingen op ander vakgebied te gaan verzorgen. Immers, hoe beter de docent bekend is met de materie van het vak sign...

Lees meer > 15 april 2019 | 9:17