Sliderimage1
Sliderimage2

Turnhoutlaan 9

5628 RJ Eindhoven

Print Innovations

The PrintGallery is een innovatieve onderneming, opgericht in 2005 door Gerard van Gennip, een ouwe rot in het sign- en reclamevak.

Met de creatieve mogelijkheden van TPG kan printwerk rechtstreeks aangebracht worden op vele soorten ondergronden, zoals bijv. ruw steigerhout, beton- cementvloeren, gladde gietvloeren, marmoleum, bakstenen muren, stucwerk en plafonds.
Producten als “WallPrint” en “FloorPrint” bieden u de mogelijkheid de meest uiteenlopende oppervlaktes te voorzien van (vrijstaande) visuals. Het printwerk wordt middels een transferlaag rechtstreeks op de ondergrond aangebracht, met de uiteindelijke looks van een muur- of vloertattoo.
U heeft de keuze uit ons uitgebreide assortiment aan polyurethaan coatings om de duurzaamheid, UV bestendig- en slijtvastheid te garanderen.

Daarnaast is TPG gespecialiseerd in groot formaat – hoge resolutie – scannen, max. formaat 3.05 x 1.20 mtr. Onze 3D Cruse scanner staat opgesteld in een reflectvrije donkere kamer en beschikt over een geavanceerd daglicht belichtingssysteem. De scanmethode garandeert een optimale kleurweergave en egale belichting, 100% scherp en vrij van lensvervorming.
Via “ScanArt” kunt ook u beschikken over de scanfaciliteiten die aan de basis staan van een unieke reproductie.

The PrintGallery denkt graag met u mee in het creatieve proces van idee t/m realisatie!

Contact

The PrintGallery is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer weten? Neem contact met ons op via een van de onderstaande buttons.
Vanzelfsprekend bent u ook van harte welkom aan de Turnhoutlaan 9 te Eindhoven, de koffie staat klaar!

Kiest u voor The PrintGallery BV, dan kiest u voor de zekerheid van een door SIBON Erkend Signbedrijf. Dit keurmerk is uw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sint-Oedenrode, Boskant, Nijnsel, Mariahout, Lieshout, Beek en Donk, Best, Batadorp, Son en Breugel, Nuenen, Helmond, Stiphout, Zijtaart, De Laren, Koks, Valkenswaard, Westerhoven, Bergeijk, Loo, Leende, Sterksel, Strabrecht, Heeze, Soerendonk, Someren, Moorsel, Mierlo, Lierop, Knegsel, Veldhoven, Meerven, Wintelre, Hapert, Waalre