Sliderimage1
Sliderimage2

Industrieweg 43D

3361 HJ Sliedrecht

Wij bedenken, Wij ontwerpen, Wij maken.

Sinds 1986 staat het enthousiaste team van Thoka Reclame uit Sliedrecht en ons eigen machinepark voor u klaar. Wij kunnen niet alleen reclame bedenken maar ook produceren.

Wij vinden het belangrijk om voor u de mooiste reclame te bedenken en te maken, maar wij willen ook graag een langdurige en betrouwbare partner zijn voor onze klanten, medewerkers en leveranciers. Wij bieden resultaat dat het verschil maakt in reclame maken.

Van het bedrukken van aluminium (sublimatie) en textiel, tot een totale carwrap of spandoek, u bent bij ons aan het goede adres. Maar onze technieken zijn zo breed inzetbaar dat het niet mogelijk is om alles te vertellen. Daarom kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Onze DTP-afdeling helpt u graag bij al uw vragen en begeleidt ook het verdere proces, zodat u altijd dezelfde contactpersoon behoudt.

Thoka Reclame b.v. is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via de buttons onderin.

Theo Kraaijeveld – Directeur Thoka Reclame b.v.

 

Kiest u voor Thoka Reclame B.V., dan kiest u voor de zekerheid van een door SIBON Erkend Signbedrijf. Dit keurmerk is uw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Ouderkerk aan den IJssel, Berkenwoude, Zuidbroek, Bergambacht, Kinderdijk, Ridderkerk, Barendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Heerjansdam, Sliedrecht, Ottoland, Giessenburg, De Klem, Mookhoek, Maasdam, Puttershoek, Westmaas, Klaaswaal, Heinenoord, Sterrenburg, Lage Zwaluwe