Sliderimage1
Sliderimage2

Oostbaan 1125

2841 ML Moordrecht

Dé specialist in visuele communicatie

Total Concept maakt de communicatieve hardware die ú nodig hebt om úw verhaal te kunnen doen aan úw publiek. Dat doen we al meer dan 50 jaar, zonder uitzondering. Wij beschikken dan ook over een zeer ruim aanbod van communicatietools. Van kwalitatieve, internationale beursstands en professionele lichtreclames tot aantrekkelijke corporate interieurs en overtuigende raambeletteringen. Met andere woorden: wij bieden totaalconcepten in visuele communicatie, van A tot Z. En omdat we het zo graag doen, verzorgen we voor u ook het totale traject: van ontwerp en productie tot transport, plaatsing en eventuele stockage.

Thuis in lichtreclame sinds 1964

Lichtreclame en geveldecoratie is wat Total Concept® groot gemaakt heeft door de jaren heen. Sinds 1964 zorgen we er immers al voor dat zowel grote multinationals zoals AB Inbev en Bol.com als de kleinere KMO’s achter de hoek een optimale zichtbaarheid en herkenbaarheid genieten in het straatbeeld. Dakreclames, lichtbakken, reliëfletters, doosletters, reclamezuilen of reclameluifels: wij zorgen ervoor. Ongeacht of u ze nu indirect verlicht, direct of aangestraald wil met neon, TL of LED.

Gek op XL drukwerk

Kale wanden, karakterloze ruimtes, koele kantoren of inspiratieloze winkels. Dat is spek voor onze bek, want bij Total Concept® brengen we daar maar wát graag verandering in! Onze vakmensen brengen uw bedrijf tot leven met een sfeervolle wallpaper, levensgrote prints of enkele subtiele canvassen. Voor uw wagenpark denken we dan weer aan een stijlvolle sticker, een knap stel kleefletters of een allround car wrapping. Hebt u dan weer een promo lopen of wil u voordelig inzetten op meer exposure? Dan regelen wij in 1, 2, 3 uw werfborden, makelaarsborden, sponsorpanelen, scoreborden en herasdoeken. Maar ook meshdoeken, backlitedoeken, frontlitedoeken, spandoeken, banieren, kleeffolie, vinylstickers en beachvlaggen. Met onze state-of-the-art grootformaatprinters staan we te springen om uw projecten tastbaar te maken.

Total Concept is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via de buttons onderin.

Kiest u voor Total Concept B.V., dan kiest u voor de zekerheid van een door SIBON Erkend Signbedrijf. Dit keurmerk is uw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Alphen aan den Rijn, Zwammerdam, Boskoop, Waddinxveen, Gouda, Driebruggen, Papekop, Oudewater, Zegveld, Kamerik, Moerkapelle, Zoetermeer, Rokkeveen, Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan de Lek, Lekkerkerk, Streefkerk, Bergambacht, Stolwijk, Vlist, Schoonhoven, Polsbroek, Kinderdijk, Charlois


Nieuws uit de signsector

Total Concept haalt expertise Notenbaert binnen en verstevigt zo positie als B2B interieurinrichter

Standenbouwer, signmaker en interieurinrichter Total Concept® uit Ranst slaat de handen in elkaar met Patrick Notenbaert, de drijvende kracht achter het Lokerse PN Standenbouw & Interieur. Het doel is een stevige kwaliteitsinjectie te bekomen op het gebied van maatwerk interieurinrichting. “Met deze samenwerking zetten we onze grote ambities als corporate interieuraanbieder aanzienlijk kracht bij”, aldus Tom Vanbussel, Managing Director van total concept®. De ontbrekende schakel Na 50 jaar expertise in signmaking en meer dan 20 jaar in standenbouw, is total concept® een gevestigde waarde op het gebied van commerciële bedrijfscommunicatie. Dat het uitgebreide productaanbod daar voor iets tussen zit, hoeft geen betoog. Aan het portfolio werd enkele jaren geleden al een nieuwe bus...

Lees meer > 17 oktober 2017 | 15:11