Sliderimage1
Sliderimage2

Donkenweg 13

4724 SN Wouw

Zichtbaar het verschil

Al meer dan 25 jaar geleden werd de basis gelegd voor het bedrijf dat tegenwoordig als Van Bergen Reclame in zijn vakgebied een vertrouwde en bekende naam is geworden.

Van Bergen Reclame werkt met een klein team van specialisten. Zij beheersen alle disciplines van het vak. De kleinschaligheid van het bedrijf biedt de klant het voordeel van korte communicatielijnen, flexibiliteit bij de uitvoering van de opdracht en een hoge snelheid, waardoor korte levertijden kunnen worden gegarandeerd.

Een soepele inplanning, een snelle uitvoering van de opdracht en verrassend creatieve resultaten zijn er het gevolg van. Kortom: Van Bergen maakt reclame die verkóópt.

Stijlvol, promotioneel en resultaatgericht.

Van Bergen Reclame is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via een van de buttons onderin.

Kiest u voor Van Bergen Reclame v.o.f., dan kiest u voor de zekerheid van een door SIBON Erkend Signbedrijf. Dit keurmerk is uw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Numansdorp, De Klem, Strijen, Willemstad, Heijningen, Oudemolen, Klundert, Noordhoek, Fijnaart, Standdaarbuiten, Zwartenberg, Zevenbergen, Langeweg, De Bocht, Kruisland, Moerstraten, Schijf, Visdonk, Etten-Leur, Nispen, Wouwse Plantage, Achtmaal, Moeren, Klein-Zundert, Huijbergen, Rijsbergen, Bosschenhoofd, Wildert