Sliderimage1
Sliderimage2

Koopliedenweg 14

2991 LN Barendrecht

Welkom bij Van der Pol Reclame & Belettering

Van der Pol Reclame & Belettering is een fullservice reclamemaker in de breedste zin van het woord. Sinds 1985 produceren wij al tal van diverse reclame uitingen. Of het nu gaat om een autoreclame of een complete carwrap, van visitekaartje tot digital signage, alles is mogelijk.

Reclamemakers klinkt natuurlijk goed, maar het is een enorm breed begrip. Ons motto is dan ook: ‘past je logo erop, dan kunnen wij het maken.’ We houden van mooie ontwerpen en technische uitdagingen, kortom: mooie dingen maken. En dat doen we al een tijdje.

In 1985 startten we met handgeschilderde reclame-uitingen. Tegenwoordig  doen we bijna alles met geavanceerde machines. Maar het eindresultaat is nog steeds hetzelfde: strak en origineel.

Wij ontwerpen, produceren en monteren al uw reclame uitingen.

Van der Pol Reclame & Belettering is een door SIBON Erkend Signbedrijf.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via de buttons onderin.

Kiest u voor Van der Pol Reclame & Belettering, dan kiest u voor de zekerheid van een door SIBON Erkend Signbedrijf. Dit keurmerk is uw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ridderkerk, Dordrecht, Heerjansdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Kinderdijk, Alblasserdam, Nieuw-Lekkerland, Krimpen aan de Lek, Heinenoord, Westmaas, Krimpen aan den Ijssel, Streefkerk, Bleskensgraaf, Sterrenburg, Maasdam, Puttershoek, Rhoon, Oud-Beijerland, Klaaswaal, Sliedrecht