Sliderimage1
Sliderimage2

Dorp 87 A

3405 BA Benschop

Van Rooij Reclame in Benschop is een creatief signbedrijf waar met vakmanschap mooie en duurzame visuele communicatie wordt gemaakt. Dat kan een enkel object zijn of een grootschalige (re)styling. Van reclamebord tot interieurdecoratie. Waar wij goed in zijn, wordt onderaan met de buttons weergegeven.

Onze specifieke toegevoegde waarden zijn:

Een sterk design presenteren, een efficiënte productie en sterk in logistieke organisatie.
En we kunnen meer. We beschikken over een breed scala aan productietechnieken. Ook hebben we de mogelijkheid om vele verschillende soorten materiaal toe te passen. Hierdoor kunnen wij allerlei signs en fraaie decoraties industrieel vormgeven en vervolgens ook plaatsen. Ons montageteam kan in kantoren en winkels XL fullcolordecoraties aanbrengen, of zelfs buiten op grote hoogte gevel- of lichtreclame monteren.

Daarbij staat veilig werken conform de ARBO-richtlijnen voorop en beschikken onze medewerkers ook over een VCA-diploma.

Ook voor producten in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen is men bij Van Rooij Reclame aan het juiste adres. Wij werken met hout, metalen, glas en PVC-vrije kunststoffen. Ook beschikken we over XL printtechnieken met watergedragen inkten. Door dat laatste zijn er ook geen onaangename luchtjes wat zeker in een pand een verademing is.

Voor een goede samenwerking tussen opdrachtgever en signbedrijf is wederzijds vertrouwen van groot belang. Wij brengen dan ook niet zomaar een offerte uit. We maken graag eerst kennis met elkaar om vervolgens naar idee en wensen van de klant met een spetterend ontwerp en uitvoering te komen.

Van Rooij Reclame is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via een van de buttons onderin.

Kiest u voor Van Rooij Reclame, dan kiest u voor de zekerheid van een door SIBON Erkend Signbedrijf. Dit keurmerk is uw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Nieuwegein, IJsselstein, Vianen, Lopikerkapel, Lexmond, Nieuwpoort, Polsbroek, Vlist, Oudewater, Montfoort, Papekop, Linschoten, Schoonhoven, Groot-Ammers, Driebruggen, Zijderveld, Everdingen, Schalkwijk, Het Goy, Houten, Harmelen, Woerden, Zegveld, Kamerik, Kockengen, Verlaat, Bodegraven, Groenekan, De Bilt, Tienhoven