Sliderimage1
Sliderimage2

Tuinstraat 33

5121 EG Rijen

Maak kennis met vangilrsijen.nl

Zoekt u reclame voor uw bedrijf en dan meer specifiek visuele communicatie als gevelreclame, autobelettering, lichtreclame, XL full color prints of displays, dan bent u bij vangilsrijen.nl in Rijen in de provincie Noord Brabant aan het juiste adres.

Sinds 1989 is vangilsrijen.nl al actief in de signbranche met een sterke focus op retail bedrijven. Een echt familiebedrijf, waar ook echt een familiale sfeer hangt en de liefde voor het vak groot is.
Men gaat als opdrachtgever naar vangilsrijen.nl omdat wij fraaie ontwerpen kunnen maken voor alle vormen van signing en met een grote werkplaats over unieke productiefaciliteiten beschikken. En daarnaast hebben wij de kennis en de spirit om grote opdrachten heel efficiënt te produceren en faciliteren.

Wat doen wij

Bij ons kunt u terecht voor alle soorten van signing. U kunt hierbij denken aan onder andere grootformaat printen, autobelettering, gevelreclame, bewegwijzering, lichtreclame, bouwborden, spandoeken & vlaggen en zelfs stickers. Grappig om te vermelden: met de productie van stickers zijn onze werkzaamheden decennia geleden gestart en we zien nu dat wij in de afgelopen jaren op grote schaal delen van bedrijfsruimten decoreren of zelfs het interieur restylen. In dat verlengstuk past ook de winkelinrichting en de vele vormen van displays. vangilsrijen.nl kan zowel frezen, graveren als printen en heeft daar een indrukwekkend machinepark voor staan. Wij hebben verstand van allerlei soorten materialen en weten hoe wij ze moeten bewerken en samenvoegen tot een mooi duurzaam eindproduct. Ons eigen montageteam kan overal in Nederland voor plaatsing of eindmontage zorgdragen. Als het nodig is zelfs op eenzame hoogte, waarbij dan alle regels omtrent het veilig werken in acht worden genomen.

Voor een goede samenwerking tussen opdrachtgever en signbedrijf is wederzijds vertrouwen van groot belang. Wij brengen dan ook niet zomaar een offerte uit, maar maken graag eerst kennis met elkaar om vervolgens naar idee en wensen van de klant met een spetterend ontwerp en uitvoering te komen.

Natuurlijk kan de klant tegenwoordig haar bestelling (van minder complexe producten) via een website plaatsen. Om het de klant zo gemakkelijk mogelijk te maken, kan men ook bij ons terecht op één van onze websites: jedrukwerk.nl en jesignshop.nl. Via deze sites kunt u eenvoudig uw signproducten vormgeven en vervolgens direct bestellen.

Bij vangilsrijen.nl wordt er ook aan het milieu gedacht

Er wordt met de meest moderne apparatuur gewerkt, waardoor belasting van het milieu tot een minimum wordt beperkt. We gebruiken afbreekbare inkten en wasmiddelen om het milieu zo weinig mogelijk te vervuilen. Zoveel als mogelijk wordt er gewerkt met FSC papier. En altijd wordt gekeken naar de toekomst om met nieuwe ontwikkelingen vooraan te staan.

Vangilsrijen is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Neemt u gerust contact met ons op via de buttons onderin voor een vrijblijvende offerte dan wel advies. Wij komen graag bij u langs. Uiteraard bent u ook van harte welkom bij ons aan de Tuinstraat 33 te Rijen. Ons team staat u dan graag te woord.

Rijen is centraal gelegen in de regio van Dongen, Oosterhout, Tilburg en Breda. Wij behoren tot de ABG gemeenten, te weten: Alphen, Chaam, Baarle-Nassau, en Gilze-Rijen.

 

 

Kiest u voor vangilsrijen.nl, dan kiest u voor de zekerheid van een door SIBON Erkend Signbedrijf. Dit keurmerk is uw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Kievitswaard, Kille, Hank, Keizersveer, Drimmelen, Lage Zwaluw, Made, Wagenberg, Den Hout, Terheijden, Sprang-Capelle, Waalwijk, Raamsdonkveer, Waspik, Dussen, Meeuwen, Eethen, Oosteind, Kaatsheuvel, Breda, Prinsenbeek, Etten-Leur, Hooghuis, Bavel, Ulvenhout, Molenschot, Gilze, Zwartenberg, Chaam, Alpen, Het Zand, Galder, Strijbeek. Goirle, Tilburg