Sliderimage1
Sliderimage2

Steenhouwerstraat 2

9403 VP Assen

Maak kennis met Visser Print & Sign

Visser Print & Sign is een bedrijf dat maatschappelijk verantwoord onderneemt. We zijn PEFC en VCA gecertificeerd.
Dit houdt onder andere in dat we hout gebruiken uit duurzaam beheerde bossen, efficiënt (her)gebruik maken van materialen en toepassen van duurzame energie.
Onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd en voldoen daarmee aan de eisen voor veilig werken.

Wij zijn de sparringpartner voor zowel grote bedrijven, overheid en gemeenten als de kleine ondernemer en particulier. Iedereen mag van ons hetzelfde eindresultaat verwachten.
Ons doel is het maken van mooie visuele communicatie die onze klanten succesvol en uniek maken. Klanttevredenheid en efficiëntie is onze drijfveer,
zo willen wij bekend staan als een servicegericht bedrijf, streven we naar 100% tevreden klanten en willen we een zo efficiënt mogelijk proces waarbij een klasse eindproduct het resultaat is.

Met onze slogan “Opvallend veelzijdig” zeggen we eigenlijk waar we goed in zijn, een totaalaanbieder in visuele communicatie. Zoals onder andere voertuigreclame, gevelreclame, vlaggen, stickers en bewegwijzering. Maar ook voor het interieur zoals grote visuals, naadloos behang of zonwerende folie staan wij voor u klaar.

Overtuigd van onze expertise en aanpak? Maak kennis met ons team en plan een afspraak, de koffie staat klaar!

Kijk ook op onze sites www.Budgetbusters.nl  of www.autobelettering-assen.nl

Visser Print & Sign is een door SIBON Erkend Signbedrijf.

Kiest u voor Visser Print & Sign, dan kiest u voor de zekerheid van een door SIBON Erkend Signbedrijf. Dit keurmerk is uw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
De Haar, Laaghalerveen, Grollo, Papenvoort, Nooitgedacht, Balloo, Rolde, Loon, Huis ter Heide, Zeijerveld, Zeijen, Rhee, Anloo, Annen, Eext, Gieten, Zuidvelde, Bovensmilde, Smilde, Hijkersmilde, Zuidvelde, Ravenswoud, Appelscha, Fochteloo, Veenhuizen, Haule