3 januari 2020

Leestijd: 1min | Bekeken: 219x

Met signmakers de schoolbanken in

Bij wijze van experiment heeft SI’BON in de afgelopen periode op twee MBO-scholen met een signopleiding, een regiomeeting georganiseerd. Het Vista College (voorheen het Arcus College) in Sittard en het ROC van Twente gevestigd in Enschede boden zich hiervoor enthousiast aan.
Het doel van de bijeenkomst was om signbedrijven uit de regio kennis te laten maken met de werkwijze van de school en andersom. Wat verwachten de regionale signbedrijven van stagiaires en gediplomeerde schoolverlaters? En waarin kan de houding van het signbedrijf veranderen om deze twee groepen in de praktijk beter te kunnen begeleiden.
Iedereen was het erover eens dat de ontwikkelingen bij de scholen zeer positief zijn en dat de signopleiding de afgelopen jaren een beter niveau haalt. Kritiek en wensen werden geuit, maar duidelijk werd dat een goed contact tussen de school en de signmakers cruciaal is voor de verdere ontwikkeling van het onderwijs.
Volgend jaar zullen we zondermeer bij een aantal andere MBO-signopleidingen een regiomeeting organiseren.


Anderen lazen ook

TVE Reclameproducties

Safety Stand

Met de uitbraak van het Coronavirus is er meer onduidelijkheid dan ooit. De maatregelen volgen elkaar in razendsnel tempo op. Voor u als ondernemer is het al lastig om het bij te houden, maar consumenten weten helemaal niet meer hoe het zit. Daarom heeft TVE Reclameproducties een product ontwikkeld, waarmee u uw bezoekers eenvoudig kunt informeren over de maatregelen die gelden in uw bedrijf: De “Safety Stand”. Safety Stand Met de Safety Stand biedt u uw bezoekers een eenvoudig overzicht van alle maatregelen die voor uw locatie gelden. Hierin is opgenomen: Houd minimaal 1,5 meter afstand; Gelieve met pin te betalen; Kom alleen, laat uw gezin thuis; Deze locatie hanteert een bezoekerslimiet (met ruimte om zelf een getal in te vullen); Desinfecteer uw handen regelmatig; Hoest en ...

Lees meer 26 maart 2020 | 13:14
TVE Reclameproducties

Heeft u de Safety Spot al?

Eerder deze week hebben we u al geïnformeerd over de “Safety Spot”. Dit zijn eenvoudige vloerstickers die u, als ondernemer, op de looppaden van uw locaties plaatst, telkens op 1,5 meter afstand. Hierbij wordt bewust gebruik gemaakt van de twee-kleuren methode: twee maal een rustige kleur en dan een kleur die meer opvalt om een grotere attentiewaarde te creëren. Door het overweldigend aantal aanvragen in de afgelopen dagen, hebben we de Safety Spot ondertussen gestandaardiseerd, waardoor deze eenvoudig en snel geleverd kan worden voor iedere denkbare locatie.

Lees meer 26 maart 2020 | 13:13
Visser Print & Sign

Corona waarschuwingsmaterialen

Bescherm uw werknemers en bezoekers Veel bedrijven nemen maatregelen om verdere verspreiding van het corona virus tegen te gaan. Het voorkomen van verspreiding van het virus is zeer belangrijk. Om dit nog meer onder de aandacht te kunnen brengen hebben wij een aantal producten met een zeer duidelijke corona boodschappen ontworpen. Zo leveren wij: spandoeken, borden, bouwhekdoeken, stickers en hesjes. Wij willen u laten weten dat wij voortdurend de ontwikkelingen nauwlettend volgen en dat wij de gezondheid van onze medewerkers en klanten voorop stellen.

Lees meer 26 maart 2020 | 11:33
Bekijk meer nieuws