23 december 2020

Project van de maand

 

Fraaie gevelreclame tegen imposante glazen gevel

Erkend Signbedrijf Centipede Reclame Producties in Loosdrecht heeft het ontwerp, de productie en montage van meerdere lichtreclames tegen de gevels van het bedrijfspand van Lincsafe & Merlin geplaatst.

Het bedrijf Lincsafe levert intelligente en veilige oplossing voor cash management, allerlei soorten geldmachines en kluizen. Merlin is de partner in geldverwerking en betaaloplossingen. Sinds kort zijn de bedrijven gevestigd in Breukelen, de plaats waar jaren geleden de bedrijfsactiviteiten zijn gestart.

Op het gezamenlijk in gebruik genomen pand werden door Centipede Reclame Producties op meerdere zijden de verlichte bedrijfsnamen in de vorm van logo’s gemonteerd.

De twee bedrijfsnamen op de glazen hoofdgevel, zichtbaar vanaf de A2, maken de meeste indruk, zowel overdag in onverlichte vorm als in de avond maar dan verlicht. Moderne ledtechniek geeft hier duurzaam invulling aan.

Ook op de andere lange gevel, aan de achterzijde van het gebouw, werden twee iets kleinere bedrijfslogo’s gemonteerd.

De gehele constructie bestaat uit losse ‘aluminium doosletters’ die op een zwaar aluminimum frame zijn gemonteerd. Met dit soort materialen wordt een lange levensduur bereikt.

Een groot deel van de productie geschiedde in eigen beheer. Ook de montage werd door het signbedrijf zelf uitgevoerd. Een serieus werk met inzet van twee hoogwerkers en een kraan, de laatste om de immense gevelreclame op de juiste plaats tegen de gevel te positioneren. Behalve dat het gebruik van het juiste gereedschap en machines van groot belang is, moeten de monteurs voor dit soort werkzaamheden specifieke opleidingen en trainingen hebben gevolgd.

Voor een allround signbedrijf moet men dus bij een Erkend Signbedrijf zijn.

 

Leestijd: 1min | Bekeken: 280x


Andere projecten

SI'BON

Project van de maand april: Restyling van Tandartspraktijk door Total Sign

Project van de maand Erkend Signbedrijf Total Sign is deze editie verantwoordelijk voor het project van de maand. Een prachtige opdracht van een tandartsenpraktijk in Steenwijk dat een nieuw bedrijfspand had aangekocht. Met veel enthousiasme is deze restyling aangepakt en zijn er veel disciplines van sign in het pand opgenomen. Nadat samen met de klant wensen en ideeën waren besproken, is er allereerst een nieuw logo met bijpassende huisstijl voor de tandartsenpraktijk ontworpen. De huisstijl is zo vormgegeven dat het toepasbaar is voor allerlei soorten media/dragers en daardoor in het hele pand doorgevoerd kon worden. Veel wanden en panelen zijn gedecoreerd met bijzondere folie of geraffineerde grootformaat printtechnieken. Binnenmuren zijn ‘behangen’ met Airtex (behang op textielbas...

Lees meer 6 april 2021 | 14:51
Bedrijfspand aangekleed door erkend signbedrijf Sign Activation SI'BON

Project van de maand februari: Bedrijfspand aangekleed door erkend signbedrijf Sign Activation

Bedrijfspand aangekleed door erkend signbedrijf Sign Activation Elke maand wordt een van de aangesloten erkende Signbedrijven in de gelegenheid gesteld een project te publiceren. Het project van deze maand is van het bedrijf Sign Activation uit Wijk bij Duurstede en laat zien dat een bedrijfspand met eenvoudige middelen duidelijk onderscheidend wordt ten opzichte van de omgeving. Sign Activation is van oorsprong een carwrap bedrijf en door de jaren heen uitgegroeid tot full-service signbedrijf. Met de wetenschap van het professioneel wrappen van voertuigen, kwam deze klant bij het signbedrijf voor het wrappen van zijn vissersboot. Tijdens het afleveren van de boot heeft de eigenaar de klant een rondleiding door het signbedrijf gegeven. De klant was positief verrast over hetgeen Sign Activa...

Lees meer 3 februari 2021 | 16:44
SI'BON

Project van de maand januari: Fraaie gevelreclame tegen imposante glazen gevel

  Fraaie gevelreclame tegen imposante glazen gevel Erkend Signbedrijf Centipede Reclame Producties in Loosdrecht heeft het ontwerp, de productie en montage van meerdere lichtreclames tegen de gevels van het bedrijfspand van Lincsafe & Merlin geplaatst. Het bedrijf Lincsafe levert intelligente en veilige oplossing voor cash management, allerlei soorten geldmachines en kluizen. Merlin is de partner in geldverwerking en betaaloplossingen. Sinds kort zijn de bedrijven gevestigd in Breukelen, de plaats waar jaren geleden de bedrijfsactiviteiten zijn gestart. Op het gezamenlijk in gebruik genomen pand werden door Centipede Reclame Producties op meerdere zijden de verlichte bedrijfsnamen in de vorm van logo’s gemonteerd. De twee bedrijfsnamen op de glazen hoofdgevel, zichtbaar vanaf d...

Lees meer 23 december 2020 | 13:01
Bekijk meer projecten