23 december 2020

Project van de maand

 

Fraaie gevelreclame tegen imposante glazen gevel

Erkend Signbedrijf Centipede Reclame Producties in Loosdrecht heeft het ontwerp, de productie en montage van meerdere lichtreclames tegen de gevels van het bedrijfspand van Lincsafe & Merlin geplaatst.

Het bedrijf Lincsafe levert intelligente en veilige oplossing voor cash management, allerlei soorten geldmachines en kluizen. Merlin is de partner in geldverwerking en betaaloplossingen. Sinds kort zijn de bedrijven gevestigd in Breukelen, de plaats waar jaren geleden de bedrijfsactiviteiten zijn gestart.

Op het gezamenlijk in gebruik genomen pand werden door Centipede Reclame Producties op meerdere zijden de verlichte bedrijfsnamen in de vorm van logo’s gemonteerd.

De twee bedrijfsnamen op de glazen hoofdgevel, zichtbaar vanaf de A2, maken de meeste indruk, zowel overdag in onverlichte vorm als in de avond maar dan verlicht. Moderne ledtechniek geeft hier duurzaam invulling aan.

Ook op de andere lange gevel, aan de achterzijde van het gebouw, werden twee iets kleinere bedrijfslogo’s gemonteerd.

De gehele constructie bestaat uit losse ‘aluminium doosletters’ die op een zwaar aluminimum frame zijn gemonteerd. Met dit soort materialen wordt een lange levensduur bereikt.

Een groot deel van de productie geschiedde in eigen beheer. Ook de montage werd door het signbedrijf zelf uitgevoerd. Een serieus werk met inzet van twee hoogwerkers en een kraan, de laatste om de immense gevelreclame op de juiste plaats tegen de gevel te positioneren. Behalve dat het gebruik van het juiste gereedschap en machines van groot belang is, moeten de monteurs voor dit soort werkzaamheden specifieke opleidingen en trainingen hebben gevolgd.

Voor een allround signbedrijf moet men dus bij een Erkend Signbedrijf zijn.

 

Leestijd: 1min | Bekeken: 147x


Andere projecten

SI'BON

Project van de maand januari: Fraaie gevelreclame tegen imposante glazen gevel

  Fraaie gevelreclame tegen imposante glazen gevel Erkend Signbedrijf Centipede Reclame Producties in Loosdrecht heeft het ontwerp, de productie en montage van meerdere lichtreclames tegen de gevels van het bedrijfspand van Lincsafe & Merlin geplaatst. Het bedrijf Lincsafe levert intelligente en veilige oplossing voor cash management, allerlei soorten geldmachines en kluizen. Merlin is de partner in geldverwerking en betaaloplossingen. Sinds kort zijn de bedrijven gevestigd in Breukelen, de plaats waar jaren geleden de bedrijfsactiviteiten zijn gestart. Op het gezamenlijk in gebruik genomen pand werden door Centipede Reclame Producties op meerdere zijden de verlichte bedrijfsnamen in de vorm van logo’s gemonteerd. De twee bedrijfsnamen op de glazen hoofdgevel, zichtbaar vanaf d...

Lees meer 23 december 2020 | 13:01
SI'BON

Winnaars en genomineerde erkende signbedrijven voor Sign+ Award

  Sign+ Award 2020 voor ‘Sexy Loo – De Wallen’ Frappant te constateren dat dit jaar voor de Sign+ Award 2020 relatief veel erkende signbedrijven waren genomineerd. En uiteindelijk zouden alle vier de categoriewinnaars én de overall winnaar een door SI’BON gecertificeerd signbedrijf zijn. Kwaliteit en creativiteit bewijzen zich blijkbaar vanzelf. De uitreiking van deze tweejaarlijkse vakprijs, een initiatief van het vakblad Sign+ Magazine en mede mogelijk gemaakt door een viertal sponsors en een viertal ambassadeurs, was dit jaar op vrijdag 6 november vanuit Industrial Studios in Arnhem. In de voorgaande jaren een groots evenement met een zaal vol toehoorders, dit jaar ‘door Corona’ een live uitzending met alle genomineerden via Zoom ‘live aanwezig op afstand’. De uitr...

Lees meer 18 november 2020 | 11:31
SI'BON

Project van de maand september: De Inhaker van JMC Signmakers

  De Inhaker is een multifunctioneel frame waar men eenvoudig allerlei communicatiematerialen in kan haken. De Inhaker wordt geleverd met een voet of is voorzien van een wandbevestiging. Zo kan men kan de Inhaker heel eenvoudig van functioneel display omtoveren tot bijvoorbeeld een reclamebord, bewegwijzering, vrijstaande wand of tafel. De kern van de Inhaker bestaat uit een innovatief inhaaksysteem, met als extra optie geïntegreerde magneten voor het dragen van complete panelen. Hij is gemaakt van hoogwaardige kunststof en heeft een draagkracht tot wel 150 kg per staander. De Inhaker is voor eindgebruikers een eenmalige investering. Via hun eigen ontwerpbureau of signbedrijf kunnen zij voordelig losse (gepersonaliseerde) panelen voor de Inhakers bestellen. De grafische mogelijkheden...

Lees meer 2 september 2020 | 8:51
Bekijk meer projecten