13 juli 2017

Leestijd: 1min | Bekeken: 935x

Pure Digital

Volgend jaar van 17 t/m 19 april, zal in de Amsterdam-RAI voor de eerste maal de vakbeurs Pure Digital worden georganiseerd. In tegenstelling tot de traditionele op printers gebaseerde vakbeurzen is het format, de inhoud en de stijl van Pure Digital speciaal ontworpen om de mensen uit de creatieve industrie als bezoeker aan te trekken. Denk daarbij aan: creative directors, architecten, interieurontwerpers, grafische ontwerpers, mode-ontwerpers, marketeers en ondernemers. Tijdens dit bijzondere evenement in Europa zal Pure Digital het allerbeste qua creatieve ontwerpen presenteren op het gebied van digitaal geprinte applicaties.

Met de toegezegde steun van onder andere SI’BON werkt de organisatie van Pure Digital er hard aan de ‘most exciting digital print show van 2018’ te worden. SI’BON en Pure Digital hebben gemeen dat zij beiden als gezamenlijk doel hebben de signmarkt en haar bijzondere toepassingen bij de eindgebruiker bekendheid te geven.
Voor elk signbedrijf dat bekendheid wil krijgen bij de eindgebruiker biedt deze beurs een breed scala aan nieuwe kansen. Ook een signpaviljoen zou van toegevoegde waarde kunnen zijn. Zin om als signbedrijf meer exposure te krijgen, neem dan contact met ons op.


Anderen lazen ook

SI'BON

Waarmee kunnen we u helpen?

Het zijn onoverzichtelijke tijden. Niemand kan op dit moment voorspellen wat er morgen gebeurt, maar als ondernemers kijken wij naar de oplossingen. De economie moet zoveel mogelijk doordraaien om de continuïteit te behouden. Ook de bij SI’BON aangesloten signbedrijven zetten hun dienstverlening graag voort en blijven graag met u samenwerken, alle hygiëneregels in acht nemend. Heeft u stickers nodig om duidelijk te maken dat ook in uw bedrijf maatregelen zijn genomen? Signbedrijven ontwerpen en maken ze. Kunststof raampanelen nodig om de kassières te beschermen? Signbedrijven leveren maatwerk en plaatsen ze. Ziet u het niet zitten de auto voor een belettering bij het signbedrijf te brengen, prima dan wordt hij opgehaald. Ook montagewerk op locatie kan in deze tijden juist heel goed pa...

Lees meer 21 april 2020 | 9:00
TVE Reclameproducties

Safety Stand

Met de uitbraak van het Coronavirus is er meer onduidelijkheid dan ooit. De maatregelen volgen elkaar in razendsnel tempo op. Voor u als ondernemer is het al lastig om het bij te houden, maar consumenten weten helemaal niet meer hoe het zit. Daarom heeft TVE Reclameproducties een product ontwikkeld, waarmee u uw bezoekers eenvoudig kunt informeren over de maatregelen die gelden in uw bedrijf: De “Safety Stand”. Safety Stand Met de Safety Stand biedt u uw bezoekers een eenvoudig overzicht van alle maatregelen die voor uw locatie gelden. Hierin is opgenomen: Houd minimaal 1,5 meter afstand; Gelieve met pin te betalen; Kom alleen, laat uw gezin thuis; Deze locatie hanteert een bezoekerslimiet (met ruimte om zelf een getal in te vullen); Desinfecteer uw handen regelmatig; Hoest en ...

Lees meer 26 maart 2020 | 13:14
TVE Reclameproducties

Heeft u de Safety Spot al?

Eerder deze week hebben we u al geïnformeerd over de “Safety Spot”. Dit zijn eenvoudige vloerstickers die u, als ondernemer, op de looppaden van uw locaties plaatst, telkens op 1,5 meter afstand. Hierbij wordt bewust gebruik gemaakt van de twee-kleuren methode: twee maal een rustige kleur en dan een kleur die meer opvalt om een grotere attentiewaarde te creëren. Door het overweldigend aantal aanvragen in de afgelopen dagen, hebben we de Safety Spot ondertussen gestandaardiseerd, waardoor deze eenvoudig en snel geleverd kan worden voor iedere denkbare locatie.

Lees meer 26 maart 2020 | 13:13
Bekijk meer nieuws