4 april 2019

Leestijd: 2 min | Bekeken: 99x

Sfeervolle werkplek: 3 x net even anders

Hoe richt jij je ideale werkplek in? (3 Tips)

De zomer is voorbij en voor velen zijn de drukke werkdagen weer begonnen. De aankomende maanden zijn gevuld met donkere dagen en dan is een fijne, lichte werkomgeving wel zo prettig. Amerikaans onderzoek toont namelijk aan dat we productiever zijn bij veel licht*. Ook zien we bij LBS een trend dat steeds meer medewerkers flexibel werken en in het gebouw wisselen van werkplek.

Hoe zorg jij nou voor een sfeervolle, persoonlijke ruimte die goed voelt voor iedereen?

  1. Wallvisuals met LED-verlichting

Wallvisuals of muurdoeken, waarschijnlijk heb jij ze al wel eens gespot in een moderne kantoorruimte. Deze prachtige fotowanden kunnen nóg mooier worden en meer opvallen door ze duurzaam te verlichten. Voor bepaalde foto’s geeft dat namelijk een fantastisch effect. Ook zorgt het gelijk voor meer sfeerlicht in donkere hoeken.

©Foto Smidswater.nl

  1. Geef je glaswand een grafisch patroon

In de transparante kantoren anno 2018 is een glazen systeemwand niet meer weg te denken. Privacyfolie op deze wanden zorgt voor een aangenamere werkplek, maar je kan er ook jouw huisstijl op laten terugkomen. Allerlei grafische patronen kunnen gerealiseerd worden die passen bij de stijl en identiteit van jouw bedrijf.

  1. Spraakmakende deuren

Minder vaak wordt de deur betrokken bij de huisstijl. Toch zijn deuren een prachtige kans om een verhaal te vertellen. De deur kan een spreuk, beeld of kleur hebben die verrassend of grappig is. Ze kunnen de eye-catcher zijn.

LBS komt met slimme oplossingen binnen tijd en budget en hanteert hierbij de smart aanpak (samenwerken, meedenken, ambitieus, realistisch en tijd) in de kantoorinrichting om met een sterke visie bij te dragen aan een inspirerende kantoorruimte.

*“Een Amerikaans onderzoek uit 1982 probeerde de productiviteit van kantoormedewerkers bij verschillende verlichtingssterktes uit te drukken in geldwinst. Bij 500 lux waren de verlichtingskosten goedkoop, maar deden de arbeiders langer over hun werk en was er dus geen winst; bij 1.500 lux was er volgens het onderzoek een winst te behalen van 840 dollar per persoon per jaar.”BronNRC Beste baas, geef ons licht


Anderen lazen ook

SI'BON

Project van de maand

Het project van de maand wordt dit keer aangeleverd door Erkend Signbedrijf Nul10reclame uit Capelle aan den IJssel. Dit signbedrijf mocht voor productiebedrijf Endemol een helikopter wrappen voor de laatste uitzending van dit seizoen van de televisieserie GTST, iets dat ze al eens eerder hadden gedaan. Waar de eerste helikopter slechts gedeeltelijk matzwart moest worden gewrapt, moest bij deze opdracht de helikopter volledig gewrapt worden tot een traumahelikopter. Minder dan een dag later zou de folie worden verwijderd. Ook interesse om een mooi project op de website van SI’BON te presenteren, meld dan een bijzondere opdracht bij het secretariaat aan.

Lees meer 19 juli 2019 | 10:19
SI'BON

Workshop Presenteren

Op 19 juni is er aan een klas vol medewerkers van signbedrijven de ‘Workshop Presenteren’ gegeven, speciaal voor hen die dagelijks met klanten omgaan. In het ochtendprogramma werd met de deelnemers behandeld hoe zij zichzelf (en de te verkopen producten en diensten) optimaal kunnen presenteren en waar de valkuilen liggen. De opzet was heel interactief, waardoor er sprake was van werkend leren. In de middag lag het accent van de workshop duidelijk op sales, geen keiharde salestraining maar wel een middag waarin het omgaan met klanten en het pareren van lastige klanten-vragen serieus werd aangepakt. Canon Nederland faciliteerde deze dag voor een aanmerkelijk deel. Het bevestigt dat leveranciers er een groot voorstander van zijn een bijdrage te leveren aan de professionalisering van de si...

Lees meer 19 juli 2019 | 10:16
SI'BON

SI’BON zeilevent 2019

Met vijfenzeventig deelnemers op een van de warmste dagen van het jaar, dinsdag 25 juni, was de basis gelegd om van het SI’BON zeilevent een prachtige dag te maken. De ‘zeilers’ kwamen niet alleen vanuit Nederland, maar ook Belgische signbedrijven hadden er zin in. Met goede zin kozen ‘de vakgenoten in sign’ het ruime sop via de Groote Zeesluis richting het Markermeer. Met vijfenzeventig deelnemers was de basis gelegd om van het SI’BON zeilevent een prachtige dag te maken. De ‘zeilers’ kwamen niet alleen vanuit Nederland, maar ook Belgische signbedrijven hadden er zin in. Een stralende zon en een zacht klein briesje zorgden verder voor een fenomenale ambiance. Hoewel de sterksten uit de groep de zeilen mochten hijsen, stond er te weinig wind om zonder motor voort te bewegen...

Lees meer 19 juli 2019 | 9:18
Bekijk meer nieuws