Drukwerk en folders

Drukken of printen?

Het kantelpunt ‘drukken of printen’ glijdt door de laatste jaren heen steeds verder af naar een lagere oplage. Overigens kan de kwaliteit van printen de kwaliteit van drukwerk tegenwoordig praktisch evenaren. De keuze voor drukken of printen wordt meer gemaakt op prijs dan op look & feel. Praktisch gezegd: bij relatief kleiner oplagen is digitaal printen financieel aantrekkelijker dan offset (drukwerk) én bij grote oplagen is het andersom.

Waar men drukwerk laat maken is niet meer de belangrijke vraag. Het gaat om de weg ernaartoe, die begint met een goede opmaak en een juist formaat (type bestand). Voor dit soort specialisme kan men uitstekend terecht bij het signbedrijf. En het printen of drukken wordt vervolgens in één adem geregeld.

Drukwerk of folders? Kies voor een erkend bedrijf!

Op zoek naar de perfecte partner op het gebied van drukwerk en folders? Neem een kijkje bij de erkende bedrijven die zijn aangesloten bij SI’BON. Zij staan voor kwaliteit en maken gebruik van innovatieve technieken en professionele hulpmiddelen voor een optimaal resultaat. Via onze website vindt u snel een erkend signbedrijf bij u in de buurt.

Zoek een Erkend Signbedrijf bij u in de buurt

Sizo Signs B.V.

Capelle aan den IJssel

KLD Graphics

Noordwijkerhout

UwReclameNu bvba

Dendermonde

ReclameXperts

Etten-Leur