11 juni 2019

Leestijd: 2 min | Bekeken: 33x

Signmeeting in België

Erkend Signbedrijf Expo-Etcetera was op 23 mei het gastbedrijf voor de meeting aangesloten bedrijven in België. Eigenaar Guy Roelants en zijn team konden vol trots de gasten in hun nieuwe pand ontvangen, dat amper een paar maanden geleden in gebruik is genomen. Prachtige ruimten en fraai ingericht.
De aanvang van deze bijeenkomst was wat eerder in de middag zodat de deelnemers de files voor konden zijn. Dat werkte goed en dus zullen wij ook bij een volgend event de aanvangstijd op 16.30 uur vasthouden.

Tijdens de rondleiding konden de aanwezigen ervaren dat bij Expo-Etcetera de focus ligt op displays, presentatiewanden en modulaire beursstands waarbij voornamelijk met textiel en aluminium frames wordt gewerkt. Sublimatie is daarvoor de ideale techniek en het bedrijf heeft daarvoor printers, snijapparatuur en kalanders in de ‘schone ruimte’ staan. Dit gecombineerd met de standaard signinrichting en het eigen naaiatelier.   

Voor deze meeting was gastspreker Geert Vanhees gearrangeerd die de aanwezigen liet nadenken over groeistrategie, met de titel: ‘Hoe realiseren we groei voor de toekomst’.
Geert is een senior groeistrateeg met dertig jaar ervaring, actief bij zowel kleine als grote bedrijven (ook in sign). Hij is naast een begenadigd spreker ook vaste docent in innovatiestrategie. Goed beschouwd heeft elk bedrijf dezelfde uitdagingen en kom je vaak met de voorsprong (=innovatie) een stuk verder. Dat kan op allerlei terreinen en ligt soms voor het oprapen. Zo gaf Geert als voorbeeld van innovatie dat de bij SI’BON aangesloten bedrijven veel meer de samenwerking opzochten. Dat kan enorm kostenbesparend zijn en is ook goed voor de ecologische footprint. Waarom van Antwerpen naar Gent met een servicebus als een collega aldaar de montage voor je kan verzorgen. En wat is er dan mooier dan een netwerk van betrouwbare signbedrijven die allen zijn gecertificeerd door SI’BON? Zondermeer een interessante bijeenkomst met interessante mensen, waardoor het vanzelf weer laat werd.


Anderen lazen ook

SI'BON

Signmeeting in België

Erkend Signbedrijf Expo-Etcetera was op 23 mei het gastbedrijf voor de meeting aangesloten bedrijven in België. Eigenaar Guy Roelants en zijn team konden vol trots de gasten in hun nieuwe pand ontvangen, dat amper een paar maanden geleden in gebruik is genomen. Prachtige ruimten en fraai ingericht. De aanvang van deze bijeenkomst was wat eerder in de middag zodat de deelnemers de files voor konden zijn. Dat werkte goed en dus zullen wij ook bij een volgend event de aanvangstijd op 16.30 uur vasthouden. Tijdens de rondleiding konden de aanwezigen ervaren dat bij Expo-Etcetera de focus ligt op displays, presentatiewanden en modulaire beursstands waarbij voornamelijk met textiel en aluminium frames wordt gewerkt. Sublimatie is daarvoor de ideale techniek en het bedrijf heeft daarvoor printer...

Lees meer 11 juni 2019 | 14:14
thokareclame

Thoka Reclame in RTL Z programma “How It’s Done”

Bekijk hier ons item uit het RTL Z programma ”How It’s Done”.

Lees meer 5 juni 2019 | 8:51
dvcsignstore

Dokkumer Vlaggen Centrale opent nieuwe Sign vestiging in Amsterdam

Afgelopen maand is de Dokkumer Vlaggen Centrale (DVC) met haar vestiging voor signing verhuisd naar een nieuwe locatie in Amsterdam-Noord. Vanuit deze vestiging breidt zij haar sign assortiment verder uit met partner Zeeman Reclamegroep uit Den Helder.  Hiermee verruilt DVC na bijna 10 jaar haar locatie aan de Spaklerweg in Amsterdam voor een pand op de NDSM-werf in de hoofdstad. Onder de naam DVC Sign zet het van origine vlaggenbedrijf een grote stap op het gebied van signing, waarmee zij klanten als kwaliteitsaanbieder een totaal pakket aan visuele oplossingen biedt.  Eric de Jong, Sales Manager bij DVC, is trots op deze ontwikkeling: “We zijn al een aantal jaren actief in de signing branche en deze stap geeft ons ontzettend veel kansen om verder te groeien in de wereld van s...

Lees meer 22 mei 2019 | 12:27
Bekijk meer nieuws