18 juli 2016

Leestijd: 2 min | Bekeken: 1456x

Signproject van de maand juli 2016: Arnhemhal in Papendal

De Arnhemhal in Papendal

De Arnhemhal in Papendal is sinds begin jaren ’70 een trainingslocatie voor de topsporters. Door de grote diversiteit aan accommodaties kan elke sporter hier terecht. Met de opening van de Arnhemhal in december 2012 beschikt Papendal over een state-of-the-art multisporthal die zowel qua omvang als inrichting tot de beste van Europa behoort.

Ruim 300 topsporters maken dagelijks gebruik van de topsportfaciliteiten die de Arnhemhal in Papendal biedt aan Olympische en Paralympische sporten.

Om in aanloop naar de Olympische Spelen, die in augustus in Rio worden georganiseerd, het Braziliaanse sfeertje èn gevoel naar Nederland (lees: Papendal) te halen, mocht Erkend Signbedrijf Édesign uit Ede een kleurrijke collage van Brazilië op de ramen van corridors aanbrengen. Hiervoor heeft men zelfklevende folie gebruikt die men vooraf heeft voorzien van graphics, die met grootformaat printtechnieken hierop zijn aangebracht. Omdat die decoraties over enkele maanden weer moeten worden verwijderd, is er een semipermanent hechtende zelfklevende folie gebruikt.

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro was de hoofdstad van Brazilië in de post-koloniale periode van 1822 tot 1960. De stad ligt aan de Baai van Guanabara die beroemd is om zijn stranden als de Copacabana en Ipanema.

Rio staat bekend om zijn kleurrijke uitingen, de samba, de bossanova en is beroemd om zijn drukbezochte stranden. Op ruim 700 meter hoog vindt men Christus de Verlosser. Al deze elementen zijn door signbedrijf Édesign gecompileerd tot een bijzonder speelse succeswens-collage.

Vanwege het transparante karakter van deze folie ervaart de bezoeker ook aan de binnenzijde van de wandelgangen de Rio-sfeer, omdat door het buitenlicht de decoraties (die aan de buitenzijde van de raampartij zijn aangebracht) aan de binnenzijde op de ramen van de corridor verschijnen.

Zowel het hotel als de Arnhemhal in Papendal zijn voorzien van de succeswens-collage.

Wall of Fame

De raamdecoraties in combinatie met de realisatie van de Papendal Wall of Fame zorgt voor een geweldig sfeervol totaalplaatje. Elke medaillewinnaar op de Olympische en Paralympische Spelen vanaf Londen 2012 en de wereldkampioenen van 2013 die trainde op Papendal, krijgt een plekje op de 35 meter lange muur. Genoeg ruimte dus voor de Nederlandse toppers!

De Papendal Wall of Fame werd recentelijk op 27 juni officieel onthuld door BMX wereldkampioen Niek Kimmann. Een specifiek project waar muurfolie, freesletters en aluminium sandwichpanelen samenkomen tot een geweldig eindresultaat. Al met al een decoratieve klus waar Papendal geweldige voorbereidingen voor had getroffen om met name van het concept realiteit te maken. Meer weten over Sportcentrum Papendal en hun mogelijkheden? Kijk gerust op www.papendal.nl.


Anderen lazen ook

SI'BON

Meeting in België

In dit voorjaar organiseren wij weer een meeting voor de aangesloten bedrijven in België. Naar het voorbeeld van eerdere geslaagde events worden ook de signbedrijven uit de zuidelijke provincies van Nederland uitgenodigd. Reserveer daarom donderdag 11 april (eind van de dag en een groot deel van de avond) nu alvast in de agenda.

Lees meer 4 maart 2019 | 10:03
SI'BON

Studiereis Las Vegas

SI’BON organiseert van 22 tot en met 29 april weer een studiereis naar Las Vegas. Centraal staat het bezoek aan de International Sign Expo, een brede signbeurs waar grote fabrikanten en kleine toeleveranciers voor een sprankelend geheel zorgen. Ook zal een bezoek worden gebracht aan Yesco, een van de grootste lichtreclamebedrijven van Amerika. Deelnemers aan de reis krijgen een rondleiding op The Strip en worden in de gelegenheid gesteld alle themahotels met hun casino’s en entertainment van binnen te bekijken en te beleven. Ook staat een bezoek aan Freemont Street (spectaculaire licht- & geluidshow met ledtechniek op een 480 meter lange overkapping van het oude gokcentrum) op de agenda. Een interessante reis met aantrekkelijk vluchttijden, verblijf in een hotel direct gelegen aan ...

Lees meer 4 maart 2019 | 8:59
visserbuitenreclame

Nieuw bij VPS: Akoestische panelen

Verbeter de akoestiek van uw ruimte in stijl Met Akoestische panelen heb je nog meer mogelijkheden om de perfecte plek voor jouw klanten te realiseren. Goede akoestiek in kantoren en andere plekken waar veel geluid is, zorgt voor optimale productiviteit, motivatie en prestatie. Een ‘hard’ interieur heeft een lange nagalm en wekt irritatie en vermoeidheid op bij de mensen die in zo’n ruimte werken en zich verstaanbaar moeten maken. Een aangename akoestische omgeving vermindert stress en dit komt de concentratie ten goede. De Akoestische panelen helpen hierbij en creëren een prettige (werk)omgeving. Met een stuk personalisatie op de print kun je voor jouw klanten ook echt iets moois neerzetten. Akoestische panelen met hoge geluidsabsorptie Voor een gepersonaliseerd en functioneel inte...

Lees meer 20 februari 2019 | 12:41
Bekijk meer nieuws