18 juli 2016

Leestijd: 2 min | Bekeken: 1388x

Signproject van de maand juli 2016: Arnhemhal in Papendal

De Arnhemhal in Papendal

De Arnhemhal in Papendal is sinds begin jaren ’70 een trainingslocatie voor de topsporters. Door de grote diversiteit aan accommodaties kan elke sporter hier terecht. Met de opening van de Arnhemhal in december 2012 beschikt Papendal over een state-of-the-art multisporthal die zowel qua omvang als inrichting tot de beste van Europa behoort.

Ruim 300 topsporters maken dagelijks gebruik van de topsportfaciliteiten die de Arnhemhal in Papendal biedt aan Olympische en Paralympische sporten.

Om in aanloop naar de Olympische Spelen, die in augustus in Rio worden georganiseerd, het Braziliaanse sfeertje èn gevoel naar Nederland (lees: Papendal) te halen, mocht Erkend Signbedrijf Édesign uit Ede een kleurrijke collage van Brazilië op de ramen van corridors aanbrengen. Hiervoor heeft men zelfklevende folie gebruikt die men vooraf heeft voorzien van graphics, die met grootformaat printtechnieken hierop zijn aangebracht. Omdat die decoraties over enkele maanden weer moeten worden verwijderd, is er een semipermanent hechtende zelfklevende folie gebruikt.

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro was de hoofdstad van Brazilië in de post-koloniale periode van 1822 tot 1960. De stad ligt aan de Baai van Guanabara die beroemd is om zijn stranden als de Copacabana en Ipanema.

Rio staat bekend om zijn kleurrijke uitingen, de samba, de bossanova en is beroemd om zijn drukbezochte stranden. Op ruim 700 meter hoog vindt men Christus de Verlosser. Al deze elementen zijn door signbedrijf Édesign gecompileerd tot een bijzonder speelse succeswens-collage.

Vanwege het transparante karakter van deze folie ervaart de bezoeker ook aan de binnenzijde van de wandelgangen de Rio-sfeer, omdat door het buitenlicht de decoraties (die aan de buitenzijde van de raampartij zijn aangebracht) aan de binnenzijde op de ramen van de corridor verschijnen.

Zowel het hotel als de Arnhemhal in Papendal zijn voorzien van de succeswens-collage.

Wall of Fame

De raamdecoraties in combinatie met de realisatie van de Papendal Wall of Fame zorgt voor een geweldig sfeervol totaalplaatje. Elke medaillewinnaar op de Olympische en Paralympische Spelen vanaf Londen 2012 en de wereldkampioenen van 2013 die trainde op Papendal, krijgt een plekje op de 35 meter lange muur. Genoeg ruimte dus voor de Nederlandse toppers!

De Papendal Wall of Fame werd recentelijk op 27 juni officieel onthuld door BMX wereldkampioen Niek Kimmann. Een specifiek project waar muurfolie, freesletters en aluminium sandwichpanelen samenkomen tot een geweldig eindresultaat. Al met al een decoratieve klus waar Papendal geweldige voorbereidingen voor had getroffen om met name van het concept realiteit te maken. Meer weten over Sportcentrum Papendal en hun mogelijkheden? Kijk gerust op www.papendal.nl.


Anderen lazen ook

SI'BON

Kartevent

Ruim 100 enthousiastelingen zouden voor de SI’BON Kart Challenge naar de kartbaan van Coronel in Huizen reizen om daar in een ongedwongen ‘sign sfeer’ een avondje met veel mensen uit de signbranche door te brengen. Het event was georganiseerd rondom een endurance race van 2,5 uur. Veertien teams waren continue op de baan en streden om de felbegeerde bokaal. De meeste teams waren samengesteld waardoor willekeurige signmakers en leveranciers plotseling elkaars teamgenoot werden. Het maakte allemaal niets uit, op de avond werd er door alle teams enthousiast gestreden of het nu voor de 2e of de 12e plaats op eindlijst was. Mooi te zien hoe een eenvoudige wedstrijd zo’n grote saamhorigheid creëert.

Lees meer 5 december 2018 | 11:32
SI'BON

Ziektekostenverzekering 2019

Zorgverzekeraar Delta Lloyd is opgegaan in Nationale Nederlanden en dat blijkt interessante voordelen voor het collectief te hebben. Helaas is ook voor het collectief van SI’BON de basispremie met 8 euro omhoog gegaan, maar alle aanvullende verzekeringspakketten zijn in premie verlaagd als gevolg van een hogere collectieve korting. Onze collectieve zorgverzekering behoort tot het topsegment qua dekking en is zeer snel als het om uitbetalen gaat. Er zijn veel afspraken met zorgverzekeraars in de regio en als men zelf een nota moet indienen, dan wordt meestal binnen enkele dagen betaald. Op het afgesloten deel van de website leest men er alles over.

Lees meer 5 december 2018 | 11:29
SI'BON

Cursus raamfolie/switchfolie

Aangesloten leverancier Glasfolie Suncontrol organiseert op 13 februari 2019 een cursus raamfolie met daarin speciale aandacht voor de recent geïntroduceerde switchfolie. Het laatste is een uniek product waarmee ramen met een elektrische schakelaar van volledig transparant omgezet kunnen worden naar volledig mat. Hoe gaan we daar technisch mee om en waar liggen de accenten bij verkoop. Noteer alvast de datum in de agenda, in de volgende nieuwsbrief volgt het dagprogramma met het inschrijfformulier.

Lees meer 5 december 2018 | 11:20
Bekijk meer nieuws