18 juli 2016

Leestijd: 2 min | Bekeken: 1323x

Signproject van de maand juli 2016: Arnhemhal in Papendal

De Arnhemhal in Papendal

De Arnhemhal in Papendal is sinds begin jaren ’70 een trainingslocatie voor de topsporters. Door de grote diversiteit aan accommodaties kan elke sporter hier terecht. Met de opening van de Arnhemhal in december 2012 beschikt Papendal over een state-of-the-art multisporthal die zowel qua omvang als inrichting tot de beste van Europa behoort.

Ruim 300 topsporters maken dagelijks gebruik van de topsportfaciliteiten die de Arnhemhal in Papendal biedt aan Olympische en Paralympische sporten.

Om in aanloop naar de Olympische Spelen, die in augustus in Rio worden georganiseerd, het Braziliaanse sfeertje èn gevoel naar Nederland (lees: Papendal) te halen, mocht Erkend Signbedrijf Édesign uit Ede een kleurrijke collage van Brazilië op de ramen van corridors aanbrengen. Hiervoor heeft men zelfklevende folie gebruikt die men vooraf heeft voorzien van graphics, die met grootformaat printtechnieken hierop zijn aangebracht. Omdat die decoraties over enkele maanden weer moeten worden verwijderd, is er een semipermanent hechtende zelfklevende folie gebruikt.

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro was de hoofdstad van Brazilië in de post-koloniale periode van 1822 tot 1960. De stad ligt aan de Baai van Guanabara die beroemd is om zijn stranden als de Copacabana en Ipanema.

Rio staat bekend om zijn kleurrijke uitingen, de samba, de bossanova en is beroemd om zijn drukbezochte stranden. Op ruim 700 meter hoog vindt men Christus de Verlosser. Al deze elementen zijn door signbedrijf Édesign gecompileerd tot een bijzonder speelse succeswens-collage.

Vanwege het transparante karakter van deze folie ervaart de bezoeker ook aan de binnenzijde van de wandelgangen de Rio-sfeer, omdat door het buitenlicht de decoraties (die aan de buitenzijde van de raampartij zijn aangebracht) aan de binnenzijde op de ramen van de corridor verschijnen.

Zowel het hotel als de Arnhemhal in Papendal zijn voorzien van de succeswens-collage.

Wall of Fame

De raamdecoraties in combinatie met de realisatie van de Papendal Wall of Fame zorgt voor een geweldig sfeervol totaalplaatje. Elke medaillewinnaar op de Olympische en Paralympische Spelen vanaf Londen 2012 en de wereldkampioenen van 2013 die trainde op Papendal, krijgt een plekje op de 35 meter lange muur. Genoeg ruimte dus voor de Nederlandse toppers!

De Papendal Wall of Fame werd recentelijk op 27 juni officieel onthuld door BMX wereldkampioen Niek Kimmann. Een specifiek project waar muurfolie, freesletters en aluminium sandwichpanelen samenkomen tot een geweldig eindresultaat. Al met al een decoratieve klus waar Papendal geweldige voorbereidingen voor had getroffen om met name van het concept realiteit te maken. Meer weten over Sportcentrum Papendal en hun mogelijkheden? Kijk gerust op www.papendal.nl.


Anderen lazen ook

3tac

3Tac behaalt wederom hoogste niveau VCA, NEN-EN-ISO en MVO3!

“Duurzaamheid is geen begrip, het is een mindset” Dat klinkt natuurlijk fantastisch maar er daadwerkelijk naar handelen is de volgende stap. Bij 3TAC B.V. voelen we dit al jaren en zetten we stap na stap richting een duurzame, veilige, gezonde en maatschappelijk verantwoorde toekomst. Dit doen we niet zonder resultaat: met trots kunnen we melden dat we ook dit jaar weer op het hoogste niveau onze VCA, NEN-EN-ISO en MVO3 certificaten hebben behaald! Wilt u weten wat we voor u kunnen doen op het gebied van duurzame lichtreclame? Neem dan contact met ons op: | 0412-628862 | info@3tac.nl | http://www.3tac.nl| Maaskade 5 , 5347 KD  Oss  

Lees meer 17 september 2018 | 10:10
Free-d-sign ontvangt Avery certificaat freedsign

Free-D-Sign staat aan de top!

Sinds afgelopen week mag Free-D-Sign uit Warmenhuizen zichzelf officieel ‘Avery Dennison Specialist Converter’ noemen. Eigenaar Raymond Zutt legt uit wat het belang hiervan is voor zijn bedrijf en waarom hij en zijn team apetrots zijn op dit behaalde certificaat. Eén van de 2000 “Van de ruim 2000 signbedrijven in Nederland, zijn er maar zes met dit certificaat. En daarvan zijn wij er nu één. Elke dag weer werken we met zijn allen aan het leveren van de hoogste kwaliteit. Het getuigschrift is het bewijs naar onze klanten dat wij dat ook inderdaad dóen.” Om eindgebruikers de volle zekerheid te bieden dat zij op de beste service én een superieure afwerking kunnen rekenen, is folie producent Avery Dennison gestart met dit programma. Kwaliteitsproeven Wereldwijd bezoeken zij signbe...

Lees meer 17 september 2018 | 8:06
SI'BON

3 LogiQ tekent samenwerkingsovereenkomst met SI’BON

Tijdens de eerste beursdag van Sign2Com in Kortrijk heeft Distributeur 3 LogiQ, gevestigd in Gent, een samenwerkingsovereenkomst als Aangesloten Leverancier van SI’BON getekend. 3LogiQ is specialist in hardware en software op het gebied van grootformaat printers en afwerkingsapparatuur. De focus in hardware ligt op Mutoh en Summa. Voor software ligt dit op Caldera, Flexisign en Easysign. SI’BON telt inmiddels ruim 35 aangesloten bedrijven in België, die er samen met SI’BON voor zorgen dat de signbranche in België naar een hoger plan getild wordt.  

Lees meer 17 september 2018 | 7:23
Bekijk meer nieuws