18 juli 2016

Leestijd: 2 min | Bekeken: 1250x

Signproject van de maand juli 2016: Arnhemhal in Papendal

De Arnhemhal in Papendal

De Arnhemhal in Papendal is sinds begin jaren ’70 een trainingslocatie voor de topsporters. Door de grote diversiteit aan accommodaties kan elke sporter hier terecht. Met de opening van de Arnhemhal in december 2012 beschikt Papendal over een state-of-the-art multisporthal die zowel qua omvang als inrichting tot de beste van Europa behoort.

Ruim 300 topsporters maken dagelijks gebruik van de topsportfaciliteiten die de Arnhemhal in Papendal biedt aan Olympische en Paralympische sporten.

Om in aanloop naar de Olympische Spelen, die in augustus in Rio worden georganiseerd, het Braziliaanse sfeertje èn gevoel naar Nederland (lees: Papendal) te halen, mocht Erkend Signbedrijf Édesign uit Ede een kleurrijke collage van Brazilië op de ramen van corridors aanbrengen. Hiervoor heeft men zelfklevende folie gebruikt die men vooraf heeft voorzien van graphics, die met grootformaat printtechnieken hierop zijn aangebracht. Omdat die decoraties over enkele maanden weer moeten worden verwijderd, is er een semipermanent hechtende zelfklevende folie gebruikt.

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro was de hoofdstad van Brazilië in de post-koloniale periode van 1822 tot 1960. De stad ligt aan de Baai van Guanabara die beroemd is om zijn stranden als de Copacabana en Ipanema.

Rio staat bekend om zijn kleurrijke uitingen, de samba, de bossanova en is beroemd om zijn drukbezochte stranden. Op ruim 700 meter hoog vindt men Christus de Verlosser. Al deze elementen zijn door signbedrijf Édesign gecompileerd tot een bijzonder speelse succeswens-collage.

Vanwege het transparante karakter van deze folie ervaart de bezoeker ook aan de binnenzijde van de wandelgangen de Rio-sfeer, omdat door het buitenlicht de decoraties (die aan de buitenzijde van de raampartij zijn aangebracht) aan de binnenzijde op de ramen van de corridor verschijnen.

Zowel het hotel als de Arnhemhal in Papendal zijn voorzien van de succeswens-collage.

Wall of Fame

De raamdecoraties in combinatie met de realisatie van de Papendal Wall of Fame zorgt voor een geweldig sfeervol totaalplaatje. Elke medaillewinnaar op de Olympische en Paralympische Spelen vanaf Londen 2012 en de wereldkampioenen van 2013 die trainde op Papendal, krijgt een plekje op de 35 meter lange muur. Genoeg ruimte dus voor de Nederlandse toppers!

De Papendal Wall of Fame werd recentelijk op 27 juni officieel onthuld door BMX wereldkampioen Niek Kimmann. Een specifiek project waar muurfolie, freesletters en aluminium sandwichpanelen samenkomen tot een geweldig eindresultaat. Al met al een decoratieve klus waar Papendal geweldige voorbereidingen voor had getroffen om met name van het concept realiteit te maken. Meer weten over Sportcentrum Papendal en hun mogelijkheden? Kijk gerust op www.papendal.nl.


Anderen lazen ook

SI'BON

Probo Festival

Met zo’n duizend bezoekers die naar Dokkum waren gereisd, is het Probo Festival het grootste in-home-event in onze sector. De bezoekers konden kennismaken met de recente uitbreidingen van machinepark, equipment, bedrijfshallen en kantoorgebouwen. Centraal stonden trends en innovaties voor printing op het programma, wat door meerdere toeleveranciers werd ondersteund met presentaties van nieuwe materialen.

Lees meer 4 juli 2018 | 10:27
SI'BON

KLM sponsort studiereis HEXIS

De studiereis die HEXIS samen met SI’BON in juni organiseerde, was bij aanvang al een bijzonder aanbod. Een fabrieksbezoek naar de productiefaciliteiten en ontwikkelcentra in Frontignan met enkele dagen cultuur snuiven in de omgeving van Montpellier en Sète zonder verblijfskosten (waren voor rekening van HEXIS Nederland en Frankrijk), wordt zelden gepresenteerd. De groep van 15 man heeft er niet alleen van genoten, maar was bovendien enorm onder de indruk van de technisch hoogstaande en geperfectioneerde wijze waarop HEXIS haar zelfklevende folies ontwikkelt en fabriceert. Een extra dag verblijf in Frankrijk werd er gratis aan toegevoegd omdat een staking van de Franse luchtverkeersautoriteiten de vlucht terug met een dag opschortte. Luchtvaartmaatschappij KLM bood hiervoor een kostenre...

Lees meer 4 juli 2018 | 10:11
SI'BON

Actie opleidingen Riwal

Riwal bestaat dit jaar 50 jaar. Daarom biedt Riwal de bij SI’BON aangesloten bedrijven een korting aan op een aantal opleidingen.  Op het afgesloten deel van de website wordt meer informatie vermeld over deze kortingsactie. Let op: Deze actie loopt t/m 31 augustus 2018! SI’BON heeft een collectief contract met Riwal op grond waarvan de aangesloten signbedrijven tegen aantrekkelijke tarieven hoogwerkers kunnen huren. Meer informatie hierover kan verkregen worden bij het secretariaat.

Lees meer 20 juni 2018 | 10:47
Bekijk meer nieuws