9 december 2015

Leestijd: 1min | Bekeken: 1455x

Signproject van de maand december 2015: Kerstcampagne Eurofleur

 

Kerstcampagne Eurofleur

Elke maand zetten wij een signproject van een van de erkende signbedrijven in de spotlights door het prominent op de website te plaatsen. Dit keer is het Signproject van de maand december de kerstcampagne van het tuincentrum Eurofleur in Leusden gerealiseerd door Erkend Signbedrijf TODD Reclamemakers.

Het signproject van de maand december staat dit keer in het teken van kerst. ‘TODD Reclamemakers’ heeft voor haar klant Eurofleur de kerstcampagne “Eén wereld, Bol van kerst” ontwikkeld waarbij de beleving van de klant centraal staat.

Met de aansluitende campagne-uitingen, is er vanaf thuis tot de kassa een wintergevoel met kerstsfeer ontwikkeld. De zichtbaarheid van de jaarlijkse kerstcampagne begon bij de mensen thuis in de brievenbus, op beeldschermen, social media en in kranten. In de regio rondom de grootste overdekte kerstshow van Midden-Nederland is directe zichtbaarheid aan de kerstshow gegeven met billboards, spandoeken en instore signing. Vanaf de parkeerplaats worden bezoekers door middel van een speciale routing door de gehele kerst- en winterbeleving geleidt. Zachte kerstmuziek begeleidt bezoekers vanaf de deur langs de verschillende stijlkamers, die ingericht zijn met de rijkste kerstversieringen.

Eurofleur pakt elk jaar uit als het om kerst gaat. Het tuincentrum in Leusden deed het dit jaar niet anders. Na het succes van vorig jaar moest opnieuw een goede campagne worden opgezet. Door signing- en online uitingen elkaar te laten versterken is TODD Reclamemakers met dit signproject weer goed geslaagd.

Ingang bekleed met reclame

Binnen bij Eurofleur


Anderen lazen ook

replica4u

Specialist converter Avery Dennison

Na een periode van opleidingen en audits, mogen we melden dat we de titel specialist converter mogen gebruiken van Avery Dennison. Het hoofdkantoor voor Europe denkt samen met ons, en Pantoon België, mee over welke folies het beste kunnen gebruikt worden per specifieke toepassing. Hierdoor zijn we in de mogelijkheid om onze garanties te allen tijde optimaal te kunnen inzetten. Een hele geruststelling bij grote projecten waarbij de installatiekost meestal een hele hap van het totale project opslorpt. Ook zijn we in de mogelijkheid om folies te creëren op maat van de klant. Jouw persoonlijk appelblauwzeegroen als car wrap voor je blitse bolide komt plots wel zeer kortbij. 

Lees meer 2 oktober 2018 | 10:14
3tac

3Tac behaalt wederom hoogste niveau VCA, NEN-EN-ISO en MVO3!

“Duurzaamheid is geen begrip, het is een mindset” Dat klinkt natuurlijk fantastisch maar er daadwerkelijk naar handelen is de volgende stap. Bij 3TAC B.V. voelen we dit al jaren en zetten we stap na stap richting een duurzame, veilige, gezonde en maatschappelijk verantwoorde toekomst. Dit doen we niet zonder resultaat: met trots kunnen we melden dat we ook dit jaar weer op het hoogste niveau onze VCA, NEN-EN-ISO en MVO3 certificaten hebben behaald! Wilt u weten wat we voor u kunnen doen op het gebied van duurzame lichtreclame? Neem dan contact met ons op: | 0412-628862 | info@3tac.nl | http://www.3tac.nl| Maaskade 5 , 5347 KD  Oss  

Lees meer 17 september 2018 | 10:10
Free-d-sign ontvangt Avery certificaat freedsign

Free-D-Sign staat aan de top!

Sinds afgelopen week mag Free-D-Sign uit Warmenhuizen zichzelf officieel ‘Avery Dennison Specialist Converter’ noemen. Eigenaar Raymond Zutt legt uit wat het belang hiervan is voor zijn bedrijf en waarom hij en zijn team apetrots zijn op dit behaalde certificaat. Eén van de 2000 “Van de ruim 2000 signbedrijven in Nederland, zijn er maar zes met dit certificaat. En daarvan zijn wij er nu één. Elke dag weer werken we met zijn allen aan het leveren van de hoogste kwaliteit. Het getuigschrift is het bewijs naar onze klanten dat wij dat ook inderdaad dóen.” Om eindgebruikers de volle zekerheid te bieden dat zij op de beste service én een superieure afwerking kunnen rekenen, is folie producent Avery Dennison gestart met dit programma. Kwaliteitsproeven Wereldwijd bezoeken zij signbe...

Lees meer 17 september 2018 | 8:06
Bekijk meer nieuws