9 december 2015

Leestijd: 1min | Bekeken: 1553x

Signproject van de maand december 2015: Kerstcampagne Eurofleur

 

Kerstcampagne Eurofleur

Elke maand zetten wij een signproject van een van de erkende signbedrijven in de spotlights door het prominent op de website te plaatsen. Dit keer is het Signproject van de maand december de kerstcampagne van het tuincentrum Eurofleur in Leusden gerealiseerd door Erkend Signbedrijf TODD Reclamemakers.

Het signproject van de maand december staat dit keer in het teken van kerst. ‘TODD Reclamemakers’ heeft voor haar klant Eurofleur de kerstcampagne “Eén wereld, Bol van kerst” ontwikkeld waarbij de beleving van de klant centraal staat.

Met de aansluitende campagne-uitingen, is er vanaf thuis tot de kassa een wintergevoel met kerstsfeer ontwikkeld. De zichtbaarheid van de jaarlijkse kerstcampagne begon bij de mensen thuis in de brievenbus, op beeldschermen, social media en in kranten. In de regio rondom de grootste overdekte kerstshow van Midden-Nederland is directe zichtbaarheid aan de kerstshow gegeven met billboards, spandoeken en instore signing. Vanaf de parkeerplaats worden bezoekers door middel van een speciale routing door de gehele kerst- en winterbeleving geleidt. Zachte kerstmuziek begeleidt bezoekers vanaf de deur langs de verschillende stijlkamers, die ingericht zijn met de rijkste kerstversieringen.

Eurofleur pakt elk jaar uit als het om kerst gaat. Het tuincentrum in Leusden deed het dit jaar niet anders. Na het succes van vorig jaar moest opnieuw een goede campagne worden opgezet. Door signing- en online uitingen elkaar te laten versterken is TODD Reclamemakers met dit signproject weer goed geslaagd.

Ingang bekleed met reclame

Binnen bij Eurofleur


Anderen lazen ook

SI'BON

Q8 tankpas met korting voor aangesloten bedrijven

In september van dit jaar hebben wij een enquête uitgezet onder de aangesloten bedrijven om te zien of er belangstelling is voor een tankpas van Q8/Tango waardoor met een hoge korting kwalitatief hoogwaardige brandstof kan worden getankt bij stations in Nederland en België van Tango, Q8, OK, Sakko en Texaco. Het aantal aanmeldingen vanuit de aangesloten signbedrijven voor zo’n tankpas heeft een dermate omvang, dat oliemaatschappij Q8 alle aangesloten bedrijven bij SI’BON zo’n tankpas wil aanbieden. Deze korting geldt altijd en overal, ook langs de snelweg. Daar is dus het meeste voordeel te behalen. De tankpas is gratis en men betaalt elke twee weken (per automatische incasso) alleen de brandstof die men heeft getankt, dus achteraf. Hiermee verkrijgt men automatisch een beheer- en ...

Lees meer 20 december 2018 | 16:37
SI'BON

Meeting bij Roland DG

Het grensevent voor de aangesloten bedrijven in België en Zuid Nederland werd gekenmerkt door een goede informele sfeer. Dat was duidelijk af te leiden aan het late tijdstip waarop de deelnemers het pand van Roland DG Benelux verlieten, de klok sloeg bijna twaalf uur, terwijl de meeting om 17.30 uur begon. Het was typerend voor de goede sfeer waarin Roland ons ontving, mede het gevolg van de prettige kantooromgeving en de bijzonder fraai ingerichte showroom met XL printers, plotters, 3D printers en graveermachines. Niet in de allerlaatste plaats door de geweldige catering. Een welkome aanvulling op het programma was de spreekbeurt van Willem van Veenendaal over niet alleen het product, maar ook hoe het eigen bedrijf te verkopen. Hoe krijgen wij de beschikking over een mooie bedrijfspresen...

Lees meer 20 december 2018 | 16:33
SI'BON

Studiereis Las Vegas

In 2019 staat de studiereis naar Las Vegas weer op het programma. Een trip naar dé lichtreclamestad, een paradijs van schitterende casino’s in combinatie met een bezoek aan het grootste signbedrijf van Amerika. Voor elke signmaker een aanrader. De aankondiging met inschrijfformulier wordt in de volgende nieuwsbrief opgenomen, maar voor de belangstellenden, reserveer nu alvast in de agenda: van 21 tot en met 29 april naar Las Vegas met SI’BON.

Lees meer 20 december 2018 | 16:22
Bekijk meer nieuws