22 december 2016

Leestijd: 2 min | Bekeken: 631x

Signproject van de maand december:  Kamerdeuren van Westcord Hotel Schylge

Het project van deze maand is van Erkend Signbedrijf Sign Company. In het kader van een natuurproject heeft het signbedrijf alle kamerdeuren van WestCord Hotel Schylge voorzien van groot formaat prints op zelfklevende folie met afbeeldingen van de flora en fauna uit het waddengebied.

Om het plan vorm te geven is het management van het hotel een samenwerking aangegaan met diverse natuurorganisaties die zich inzetten voor de bescherming van het Waddengebied. Door de natuur te verbinden met dit project maken gasten kennis met de verschillende dier- en plantensoorten.

Het WestCord Hotel Schylge op het eiland Terschelling ligt pal aan de haven en heeft een uniek uitzicht op de enige natuurlijke baai van Nederland, midden in het Wadden Werelderfgoedgebied. Door deze unieke locatie is het idee voor dit project ontstaan. De kamerdeuren zijn gedecoreerd met full color afbeeldingen van de diverse dieren en planten die voorkomen in het Waddengebied. Elke verdieping van het hotel heeft een eigen thema waarmee gelijk ook de grote diversiteit in flora en fauna van het Waddengebied wordt weergegeven. Zo staat bijvoorbeeld de vijfde verdieping in het teken van de vele vogelsoorten die op de Wadden voorkomen.

Op de deuren staan QR-codes afgebeeld die de bezoeker eenvoudig kan scannen voor een link naar een van de websites met speciale informatie over het betreffende dier of de natuur. Aanvullend is er in de lobby van het hotel een blijvende tentoonstelling ingericht over het Wadden Werelderfgoed.
Het project werd uitgevoerd in samenwerking met natuurorganisaties: Staatsbosbeheer, Vogelbescherming Nederland, De Vlinderstichting, Waddenvereniging en Waddenzee Werelderfgoed. De creatieve productie werd volledig gerealiseerd door het signbedrijf Sign Comany uit Enkhuizen. Op elke deur of paneel werd een unieke grootformaat full color afbeelding aangebracht met daar overheen een transparant laminaat ter bescherming van de prints. En zoals men op de foto’s kan zien is dat allemaal maatwerk.

 


Anderen lazen ook

SI'BON

Probo Festival

Met zo’n duizend bezoekers die naar Dokkum waren gereisd, is het Probo Festival het grootste in-home-event in onze sector. De bezoekers konden kennismaken met de recente uitbreidingen van machinepark, equipment, bedrijfshallen en kantoorgebouwen. Centraal stonden trends en innovaties voor printing op het programma, wat door meerdere toeleveranciers werd ondersteund met presentaties van nieuwe materialen.

Lees meer 4 juli 2018 | 10:27
SI'BON

KLM sponsort studiereis HEXIS

De studiereis die HEXIS samen met SI’BON in juni organiseerde, was bij aanvang al een bijzonder aanbod. Een fabrieksbezoek naar de productiefaciliteiten en ontwikkelcentra in Frontignan met enkele dagen cultuur snuiven in de omgeving van Montpellier en Sète zonder verblijfskosten (waren voor rekening van HEXIS Nederland en Frankrijk), wordt zelden gepresenteerd. De groep van 15 man heeft er niet alleen van genoten, maar was bovendien enorm onder de indruk van de technisch hoogstaande en geperfectioneerde wijze waarop HEXIS haar zelfklevende folies ontwikkelt en fabriceert. Een extra dag verblijf in Frankrijk werd er gratis aan toegevoegd omdat een staking van de Franse luchtverkeersautoriteiten de vlucht terug met een dag opschortte. Luchtvaartmaatschappij KLM bood hiervoor een kostenre...

Lees meer 4 juli 2018 | 10:11
SI'BON

Actie opleidingen Riwal

Riwal bestaat dit jaar 50 jaar. Daarom biedt Riwal de bij SI’BON aangesloten bedrijven een korting aan op een aantal opleidingen.  Op het afgesloten deel van de website wordt meer informatie vermeld over deze kortingsactie. Let op: Deze actie loopt t/m 31 augustus 2018! SI’BON heeft een collectief contract met Riwal op grond waarvan de aangesloten signbedrijven tegen aantrekkelijke tarieven hoogwerkers kunnen huren. Meer informatie hierover kan verkregen worden bij het secretariaat.

Lees meer 20 juni 2018 | 10:47
Bekijk meer nieuws