4 maart 2019

Leestijd: 1min | Bekeken: 268x

Studiereis Las Vegas

SI’BON organiseert van 22 tot en met 29 april weer een studiereis naar Las Vegas. Centraal staat het bezoek aan de International Sign Expo, een brede signbeurs waar grote fabrikanten en kleine toeleveranciers voor een sprankelend geheel zorgen. Ook zal een bezoek worden gebracht aan Yesco, een van de grootste lichtreclamebedrijven van Amerika.

Deelnemers aan de reis krijgen een rondleiding op The Strip en worden in de gelegenheid gesteld alle themahotels met hun casino’s en entertainment van binnen te bekijken en te beleven. Ook staat een bezoek aan Freemont Street (spectaculaire licht- & geluidshow met ledtechniek op een 480 meter lange overkapping van het oude gokcentrum) op de agenda.

Een interessante reis met aantrekkelijk vluchttijden, verblijf in een hotel direct gelegen aan en in het midden van The Strip, inclusief transfers en toegang tot de beurs. Bovenal een onwezenlijke signervaring waarbij men collega’s uit de branche leert kennen, ervaringen uitwisselt en veel ideeën opdoet. Meer informatie leest men in de flyer, die ook gebruikt kan worden om in te inschrijven.

Voor degenen die overwegen mee te gaan, is het praktisch om vlot in te schrijven, omdat late aanmeldingen consequenties kunnen hebben voor de tarieven van de vlucht. Neem contact op met het secretariaat en wij vertellen er alles over


Anderen lazen ook

dvcsignstore

Dokkumer Vlaggen Centrale opent nieuwe Sign vestiging in Amsterdam

Afgelopen maand is de Dokkumer Vlaggen Centrale (DVC) met haar vestiging voor signing verhuisd naar een nieuwe locatie in Amsterdam-Noord. Vanuit deze vestiging breidt zij haar sign assortiment verder uit met partner Zeeman Reclamegroep uit Den Helder.  Hiermee verruilt DVC na bijna 10 jaar haar locatie aan de Spaklerweg in Amsterdam voor een pand op de NDSM-werf in de hoofdstad. Onder de naam DVC Sign zet het van origine vlaggenbedrijf een grote stap op het gebied van signing, waarmee zij klanten als kwaliteitsaanbieder een totaal pakket aan visuele oplossingen biedt.  Eric de Jong, Sales Manager bij DVC, is trots op deze ontwikkeling: “We zijn al een aantal jaren actief in de signing branche en deze stap geeft ons ontzettend veel kansen om verder te groeien in de wereld van s...

Lees meer 22 mei 2019 | 12:27
How It's Done Thoka Reclame(makers) B.V. thokareclame

Thoka Reclame in RTL Z programma “How It’s Done”

Bekijk hier ons item uit het RTL Z programma ” How It’s Done”.  

Lees meer 22 mei 2019 | 8:05
SI'BON

Las Vegas

In de week van Pasen zijn we vanuit SI’BON met 19 deelnemers op studiereis geweest naar Las Vegas. Naast het bezoek aan de ISA Internationaal Sign Expo en het signbedrijf Yesco, het grootste signbedrijf van Amerika met in totaal 1500 medewerkers (vestiging Las Vegas heeft 500 employees), hebben de deelnemers indrukken gekregen van een grootse amusementsindustrie waarin signing een belangrijk aandeel heeft in het succes. Misschien van even zo grote waarde was het om als groep vakmensen in een ongedwongen sfeer samen ‘sign’ te beleven en de ervaringen daarin te delen, waardoor er kan worden teruggekeken op een interessante netwerkweek. Volgend jaar een andere studiereis op het programma!

Lees meer 13 mei 2019 | 10:08
Bekijk meer nieuws