23 september 2020

Leestijd: 2 min | Bekeken: 280x

Professionele luchtreinigers met HEPA-filter H14

Luchtreinigers zijn onopvallende apparaten die een enorme impact kunnen hebben op het welzijn van mensen. De eenvoudig te plaatsen units hebben een effectief HEPA-filter dat verontreinigde lucht filtert en er zuivere, schone lucht voor teruggeeft. Stofdeeltjes, bacteriën en ook virussen worden hiermee volledig uit de omgeving gefilterd.

Mensen realiseren zich vaak niet eens hoe benauwd de lucht soms is die men op het moment inademt. De aanwezigheid van virussen of verontreinigende stoffen is ook niet zichtbaar voor het menselijke oog. Dit is waar luchtsensoren in het spel komen. Deze sensoren meten het luchtgehalte en melden vervolgens dat de circulerende lucht opnieuw moet worden gereinigd.

Aan het einde van het reinigingsproces ontstaat dan een schone en aangename lucht die onder andere vrij is van virussen, verontreinigende stoffen, fijnstof en pollen. Ondanks hun hoge prestaties blijven alle luchtreinigers nagenoeg stil tijdens hun werking en vallen daardoor nauwelijks op.

Dankzij hun eenvoudige design en lage eigen gewicht zijn de reinigers op zeer veel verschillende locaties inzetbaar. De verschillende modellen zijn niet alleen in de commerciële sector toepasbaar, maar zijn vaak ook een oplossing voor menig huishouden. Onze luchtreinigers helpen namelijk ook mensen met allergieën om de omvang van hun allergie te kunnen beheersen.

In de commerciële sector zijn luchtreinigers met een HEPA-filter breed inzetbaar. Vooral in kantoren hebben deze ‘schoonmakers’ een positief effect op de werksfeer. Dikke en verontreinigde lucht wordt vervangen door schone en frisse lucht. Dit verhoogt het welbevinden van uw medewerkers en daarmee hun tevredenheid en productiviteit.

Net zoals er verschillende modellen zijn, zo is elke reiniger weer geschikt voor een andere grootte van ruimte. Afgestemd op de grootte van de ruimte zorgt namelijk voor de meest optimale resultaten. Eenvoudige bediening middels touchscreen, afstandsbediening of app.

Heeft u vragen over de reinigingsprestaties van een der producten? Wilt u weten hoe u een luchtreiniger in uw bedrijf optimaal kunt inzetten? Of wilt u meer weten over de verschillende modellen? Neem dan gerust contact met ons op.

+31 (0) 315 65 99 99
verkoop@vkf-renzel.nl

 


Anderen lazen ook

PanelPrint

Sexy Loo De Wallen wint 2 Sign Awards

Het project Sexy Loo De Wallen is in 2020 bekroond met twee Sign Awards. De award voor beste Indoor Signage en de Overall Award. Creatief projectleider Remco de Kievit kreeg als opdracht de gevels van De Wallen naar binnen te halen. Samen met fotograaf Mark Faasse zijn ze door de buurt gelopen om de juiste gevels en panden vast te leggen. Mark heeft van de losse foto’s een geheel gemaakt. PanelPrint heeft het ontwerp opgeknipt in 100 stukken die naadloos op elkaar aansluiten. Naast het leveren van de geprinte DecorPanel wandpanelen was PanelPrint verantwoordelijk voor al het technische dtp werk. Dat betekende dat alle beelden die gemaakt waren door de fotograaf zijn vertaald naar de wanden door middel van een 3D model. Het ontwerp is opgeknipt in 100 stukken (geprinte panelen) die naadlo...

Lees meer 18 januari 2021 | 16:27
PanelPrint

DecorPanel: een krasvaste print voor projectmatig gebruik

Krasvast en print gaan eindelijk samen in één unieke oplossing. DecorPanel is een plaatmateriaal met krasvaste print dat zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Door de verschillende combinaties van materialen en coatings én een eigen print zijn de toepassingsmogelijkheden eindeloos. Interieur Interieurpanelen op maat, met een krasvaste printoplossing. Deze unieke combinatie zorgt voor tal van toepassingsmogelijkheden, zoals wandsystemen en meubels. Denk bijvoorbeeld aan tafels, bedwanden en kapstokken. Ook interieurbouwers die met onafgewerkte panelen aan de slag willen kunnen met DecorPanel uit de voeten. Alles gepersonaliseerd met eigen print. Exterieur Een gevel met een hele eigen uitstraling, routebordjes die passen bij de huisstijl en zuilen waar mensen niet omheen kunnen. On...

Lees meer 18 januari 2021 | 16:26
PanelPrint

Nieuw Pand

2021 starten we met vol enthousiasme in ons nieuwe kantoor. Een plek waar wij laten zien wat we allemaal doen. Een inspirerende werkruimte waarmee wij een unieke indruk willen achterlaten. Zo hebben we verschillende akoestische oplossingen toegepast: volledige akoestische wandframes en losse akoestische panelen. Andere toepassingen die we hebben gebruikt om ons kantoor inspirerend te maken zijn een lichtbak, fotobehang, foto’s op hout, foto’s op hd metal, wandkleden en textielposters. Ook de wanden van de toiletten hebben we bekleed met DecorPanel Spa panelen om ze een sfeervolle uitstraling te geven. Kortom, een inspirerende werkruimte zoals wij die ook graag voor onze klanten maken met akoestische oplossingen waar je stil van wordt en sfeervolle voegloze sanitaire ruimtes.

Lees meer 18 januari 2021 | 16:25
Bekijk meer nieuws