23 september 2020

Leestijd: 2 min | Bekeken: 500x

VKF RENZEL │Professionele luchtreinigers met HEPA-filter H14

Luchtreinigers zijn onopvallende apparaten die een enorme impact kunnen hebben op het welzijn van mensen. De eenvoudig te plaatsen units hebben een effectief HEPA-filter dat verontreinigde lucht filtert en er zuivere, schone lucht voor teruggeeft. Stofdeeltjes, bacteriën en ook virussen worden hiermee volledig uit de omgeving gefilterd.

Mensen realiseren zich vaak niet eens hoe benauwd de lucht soms is die men op het moment inademt. De aanwezigheid van virussen of verontreinigende stoffen is ook niet zichtbaar voor het menselijke oog. Dit is waar luchtsensoren in het spel komen. Deze sensoren meten het luchtgehalte en melden vervolgens dat de circulerende lucht opnieuw moet worden gereinigd.

Aan het einde van het reinigingsproces ontstaat dan een schone en aangename lucht die onder andere vrij is van virussen, verontreinigende stoffen, fijnstof en pollen. Ondanks hun hoge prestaties blijven alle luchtreinigers nagenoeg stil tijdens hun werking en vallen daardoor nauwelijks op.

Dankzij hun eenvoudige design en lage eigen gewicht zijn de reinigers op zeer veel verschillende locaties inzetbaar. De verschillende modellen zijn niet alleen in de commerciële sector toepasbaar, maar zijn vaak ook een oplossing voor menig huishouden. Onze luchtreinigers helpen namelijk ook mensen met allergieën om de omvang van hun allergie te kunnen beheersen.

In de commerciële sector zijn luchtreinigers met een HEPA-filter breed inzetbaar. Vooral in kantoren hebben deze ‘schoonmakers’ een positief effect op de werksfeer. Dikke en verontreinigde lucht wordt vervangen door schone en frisse lucht. Dit verhoogt het welbevinden van uw medewerkers en daarmee hun tevredenheid en productiviteit.

Net zoals er verschillende modellen zijn, zo is elke reiniger weer geschikt voor een andere grootte van ruimte. Afgestemd op de grootte van de ruimte zorgt namelijk voor de meest optimale resultaten. Eenvoudige bediening middels touchscreen, afstandsbediening of app.

Heeft u vragen over de reinigingsprestaties van een der producten? Wilt u weten hoe u een luchtreiniger in uw bedrijf optimaal kunt inzetten? Of wilt u meer weten over de verschillende modellen? Neem dan gerust contact met ons op.

+31 (0) 315 65 99 99
verkoop@vkf-renzel.nl


Anderen lazen ook

SI'BON

Hergebruik met ReVink: van afvalstroom naar reststroom

Het hergebruik van grondstoffen is tegenwoordig een actueel thema binnen onze maatschappij. Binnen de uitgangspunten van onze toekomstige circulaire economie zal hergebruik van grondstoffen de kernactiviteit vormen. De afgelopen vier jaar is Vink Kunststoffen, aangesloten leverancier bij SI’BON, actief geweest met de voorbereidingen om haar verantwoordelijkheid, in deze voor onze toekomst zo belangrijke ontwikkeling, te kunnen nemen. Onder de naam ‘ReVink’ is er een kunststof inzamelingsprogramma ontwikkeld waarbij onder andere de erkende signbedrijven hun kunststof restafval kunnen inleveren. Het doel hierbij is het recyclen van restmateriaal naar herbruikbare grondstoffen, waaruit weer nieuwe kunststof halffabricaten kunnen worden geproduceerd. Op deze wijze wordt er een bijdra...

Lees meer 31 maart 2021 | 8:49
SI'BON

Kick-off webinar SI’BON een succes

Afgelopen dinsdag stond het kick-off webinar op de agenda. Een online event dat het tweede deel van de ochtend vulde. Alle aangesloten bedrijven konden met een eenvoudige registratie deelnemen en zelf bepalen hoe lang zij het wilden volgen. Uiteindelijk bleken de vele deelnemers van het webinar voor het volledige programma te kiezen. Logisch zou je bijna kunnen stellen, want dit keer een event zonder reistijd. Een van de onderdelen was het rondetafelgesprek over sign tijdens corona, met een drietal signmakers en een aangesloten leverancier. Tevens werden de resultaten van het trendonderzoek over het afgelopen half jaar gespiegeld aan de ervaringen van de deelnemers aan tafel. Nadat het hele onderzoek was uitgelicht, kwam als afsluiter spreker/auteur Jos Burgers voor de camera. Hij hield de...

Lees meer 26 februari 2021 | 15:32
PanelPrint

Sexy Loo De Wallen wint 2 Sign Awards

Het project Sexy Loo De Wallen is in 2020 bekroond met twee Sign Awards. De award voor beste Indoor Signage en de Overall Award. Creatief projectleider Remco de Kievit kreeg als opdracht de gevels van De Wallen naar binnen te halen. Samen met fotograaf Mark Faasse zijn ze door de buurt gelopen om de juiste gevels en panden vast te leggen. Mark heeft van de losse foto’s een geheel gemaakt. PanelPrint heeft het ontwerp opgeknipt in 100 stukken die naadloos op elkaar aansluiten. Naast het leveren van de geprinte DecorPanel wandpanelen was PanelPrint verantwoordelijk voor al het technische dtp werk. Dat betekende dat alle beelden die gemaakt waren door de fotograaf zijn vertaald naar de wanden door middel van een 3D model. Het ontwerp is opgeknipt in 100 stukken (geprinte panelen) die naadlo...

Lees meer 18 januari 2021 | 16:27
Bekijk meer nieuws