4 april 2019

Leestijd: 1min | Bekeken: 38x

Wat wordt jouw nieuwe kleur in je bestaande interieur?

Renoveer je bestaande kantoorinterieur met zelfklevende interieur-vinyl. Binnen één dag heb jij een nieuwe tafel, deur of kast. Of je nu op zoek bent naar een houtmotief, beton-look of patroon, het uitgebreide assortiment aan kleuren en finishes van het interieur-vinyl biedt onbeperkte mogelijkheden. Daarbij is het materiaal voorzien van reliëf, zodat het echt aanvoelt.

 

Alleen jouw creativiteit is de grens

Niet eerder was het zo eenvoudig om een renovatie in je kantoor of werkruimte uit te voeren met zo een diversiteit. De bijzondere kenmerken van ons interieur-vinyl maakt het mogelijk dat de meeste ondergronden vernieuwd kunnen worden naar de huidige trends, terwijl je tegelijkertijd duurzaam bezig bent. Het aantal mogelijkheden is met circa 200 soorten vinyl alleen gelimiteerd door je eigen creativiteit. Waarom bijvoorbeeld geen deur van beton, stof of marmer?

Kosteneffectief en zonder overlast

Interieur-vinyl is een zeer kosteneffectieve en onderhoudsarme manier om je bestaande interieur van een nieuwe look te voorzien. Nog veel belangrijker is dat jij er in je kantoor of werkruimte geen hinder bij ervaart zoals bijvoorbeeld stank onnodig breekwerk, schuurwerk, grondverf, bouwafval of natte oppervlakten. Het materiaal is op diverse ondergronden aan te brengen en dit kan vaak al binnen één werkdag. Verder biedt het extra voordelen zoals bestendigheid tegen UV-stralen en brandvertraging.


Anderen lazen ook

SI'BON

Sign & Print Expo

Eind maart hebben wij vanuit SI’BON mogen deelnemen aan de Sign & Print Expo in Gorinchem, de opvolger van de Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign. Een nieuwe formule waarbij afscheid is genomen van het grafische, maar die met sign & print een zeer complete indruk maakte. Zondermeer een bezoek waard, werd door de vele bezoekers bevestigd. SI’BON stond prominent in het eerste hoofdpad. Extra reclame kregen we doordat veel aangesloten leveranciers bij SI’BON het schild (bij een aantal zelfs wel twee schilden) op de wand van de standruimte hadden geplaatst. Dit bevestigde dat SI’BON samen met de aangesloten leveranciers voor de signbranche staan. Dank aan alle leveranciers voor die promotie.

Lees meer 16 april 2019 | 8:35
SI'BON

VCA-cursus op 9 mei

Zoals bekend mag zijn, druppelen de aanvragen voor deelname aan een VCA-cursus het hele jaar door binnen. Zijn er zo’n 10 cursisten aangemeld, dan kan de trainingsdag met aan het eind deelname aan een officieel examen, op de agenda worden geplaatst. Wil iemand een VCA-VOL-cursus volgen dan kan dat op dezelfde dag; de persoon legt dan wel een ander examen af. De cursus duurt dus maar één dag; elke cursist kan zich eventueel wel extra voorbereiden door het maken van proefexamens. Interesse, meld dit via het secretariaat.

Lees meer 15 april 2019 | 15:01
SI'BON

Bijzondere aangesloten leveranciers

Ook deze maand hebben diverse nieuwe bedrijven zich bij SI’BON aangemeld. Een vijftal signbedrijven (waarvan één gevestigd in België) en een aantal leveranciers (waarvan ook één gevestigd in België). Vanuit de organisatie zijn wij enthousiast over deze ontwikkeling, want met meer partijen kunnen wij in de signsector uiteindelijk ook meer bereiken. Elk toekomstig Erkend Signbedrijf wordt op het afgesloten deel van sibon.nl en sibon.be voorgesteld, zodat alle aangesloten bedrijven er kennis van krijgen en op basis daarvan kunnen balloteren. Van de aangesloten leveranciers vermelden wij alleen de algemene gegevens, met de gedachte dat iedereen de leveranciers wel kent. Overigens krijgt elke aangesloten leverancier op het afgesloten deel een eigen pagina waar zij al haar producten en d...

Lees meer 15 april 2019 | 14:46
Bekijk meer nieuws