4 april 2019

Leestijd: 1min | Bekeken: 80x

Wat wordt jouw nieuwe kleur in je bestaande interieur?

Renoveer je bestaande kantoorinterieur met zelfklevende interieur-vinyl. Binnen één dag heb jij een nieuwe tafel, deur of kast. Of je nu op zoek bent naar een houtmotief, beton-look of patroon, het uitgebreide assortiment aan kleuren en finishes van het interieur-vinyl biedt onbeperkte mogelijkheden. Daarbij is het materiaal voorzien van reliëf, zodat het echt aanvoelt.

 

Alleen jouw creativiteit is de grens

Niet eerder was het zo eenvoudig om een renovatie in je kantoor of werkruimte uit te voeren met zo een diversiteit. De bijzondere kenmerken van ons interieur-vinyl maakt het mogelijk dat de meeste ondergronden vernieuwd kunnen worden naar de huidige trends, terwijl je tegelijkertijd duurzaam bezig bent. Het aantal mogelijkheden is met circa 200 soorten vinyl alleen gelimiteerd door je eigen creativiteit. Waarom bijvoorbeeld geen deur van beton, stof of marmer?

Kosteneffectief en zonder overlast

Interieur-vinyl is een zeer kosteneffectieve en onderhoudsarme manier om je bestaande interieur van een nieuwe look te voorzien. Nog veel belangrijker is dat jij er in je kantoor of werkruimte geen hinder bij ervaart zoals bijvoorbeeld stank onnodig breekwerk, schuurwerk, grondverf, bouwafval of natte oppervlakten. Het materiaal is op diverse ondergronden aan te brengen en dit kan vaak al binnen één werkdag. Verder biedt het extra voordelen zoals bestendigheid tegen UV-stralen en brandvertraging.


Anderen lazen ook

SI'BON

Project van de maand

Het project van de maand wordt dit keer aangeleverd door Erkend Signbedrijf Nul10reclame uit Capelle aan den IJssel. Dit signbedrijf mocht voor productiebedrijf Endemol een helikopter wrappen voor de laatste uitzending van dit seizoen van de televisieserie GTST, iets dat ze al eens eerder hadden gedaan. Waar de eerste helikopter slechts gedeeltelijk matzwart moest worden gewrapt, moest bij deze opdracht de helikopter volledig gewrapt worden tot een traumahelikopter. Minder dan een dag later zou de folie worden verwijderd. Ook interesse om een mooi project op de website van SI’BON te presenteren, meld dan een bijzondere opdracht bij het secretariaat aan.

Lees meer 19 juli 2019 | 10:19
SI'BON

Workshop Presenteren

Op 19 juni is er aan een klas vol medewerkers van signbedrijven de ‘Workshop Presenteren’ gegeven, speciaal voor hen die dagelijks met klanten omgaan. In het ochtendprogramma werd met de deelnemers behandeld hoe zij zichzelf (en de te verkopen producten en diensten) optimaal kunnen presenteren en waar de valkuilen liggen. De opzet was heel interactief, waardoor er sprake was van werkend leren. In de middag lag het accent van de workshop duidelijk op sales, geen keiharde salestraining maar wel een middag waarin het omgaan met klanten en het pareren van lastige klanten-vragen serieus werd aangepakt. Canon Nederland faciliteerde deze dag voor een aanmerkelijk deel. Het bevestigt dat leveranciers er een groot voorstander van zijn een bijdrage te leveren aan de professionalisering van de si...

Lees meer 19 juli 2019 | 10:16
SI'BON

SI’BON zeilevent 2019

Met vijfenzeventig deelnemers op een van de warmste dagen van het jaar, dinsdag 25 juni, was de basis gelegd om van het SI’BON zeilevent een prachtige dag te maken. De ‘zeilers’ kwamen niet alleen vanuit Nederland, maar ook Belgische signbedrijven hadden er zin in. Met goede zin kozen ‘de vakgenoten in sign’ het ruime sop via de Groote Zeesluis richting het Markermeer. Met vijfenzeventig deelnemers was de basis gelegd om van het SI’BON zeilevent een prachtige dag te maken. De ‘zeilers’ kwamen niet alleen vanuit Nederland, maar ook Belgische signbedrijven hadden er zin in. Een stralende zon en een zacht klein briesje zorgden verder voor een fenomenale ambiance. Hoewel de sterksten uit de groep de zeilen mochten hijsen, stond er te weinig wind om zonder motor voort te bewegen...

Lees meer 19 juli 2019 | 9:18
Bekijk meer nieuws